Den nya soffan nu på plats …

Sorry för något suddiga bilder men måste ladda ner en ny app för att överföra bilder från kameran men här några pics på min nya soffa från svenska Artwood.

Den är väldigt djup trots alla kuddar så otroligt skönt att sitta i trots att jag just nu inte kan sitta som jag önskade tom. min operation.

Så perfetto med en ny gosig soffa nu när vi går mot hösten. Mjukiskläder, en kopp kaffe eller glas vin och så sitta med benen i kors och mysa framför teven… Säga vad man säga vill men det är verkligen de väldigt enkla saker jag nu längtar efter att göra.

Får nog gå och köpa lite blommor till vasen (eller ta bort den =) förutom att imorgon hämta upp från källaren mattan som jag tror kommer att passa tillsvidare och som har varit på kemtvätt.

Nya bilder kommer imorgon när mattan är på plats och köket städat så att jag kan visa om det blev snyggt med köksstolar och soffa i samma färg och tyg.

Tycker att beige och grått är så fina ihop så länge det är rätta nyanser av de båda.

Innan jag tittar på ett nytt avsnitt måste jag tipsa att säsong 2 har kommit på ”Mindhunter” på Netflix. Har du inte sett säsong 1 rekommenderar jag dig att tillbringa några timmar med den.

En av de mest spännande böckerna jag har läst heter just Mindhunter och är skriven av FBI legenden John Douglas som var den som just startade profiling och samlade information genom att intervjua dömda mördare som satt i fängelse.

I boken beskriver han sitt jobb och hur han genom att komma till en brottsplats kan komma med ledtrådar i jakten på mördaren. I boken beskriver han olika fall och denna serie är en slags filmatisering kring honom även om de har bytt namn på honom i serien.

Sevärd för att inte tala om boken som du finner HÄR. Den måste du verkligen köpa och läsa även om många forskare är skeptiska till profiling då de anser att de egenskaper som tas fram är alldeles för vaga och allmänna.

Nu ska jag titta på avsnitt 5 säsong 2 … Jag kan nämligen inte sluta titta …

2 thoughts on “Den nya soffan nu på plats …

  1. ??? va rolig, du är! Skulle kunde hända mig, också om jag inte, hade min Magnus ?? som direkt skulle veta… att det kommer aldrig å fungera??? en gång köpte jag nytt, porslin…, utan Magnus … å gissa vad? passade inte i diskmaskinen , inte ens i kökskåpet?
    för djupa! Men snygga är dom ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *