Tonåringar, hörsel och en fantastisk god tomatsoppa …

Igår hade Nicole sin kompis Kimmie här hemma och de gjorde chokladdoppade vindruvor vilket jag inte hörde direkt när jag ställde frågan igår men direkt var min älskade tonåring snabb på att anmärka på min hörsel, IGEN =)

Jag undrar … Om hon är så känslig för att jag inte hör vid några tillfällen hur är det med alla de gånger jag har bett om något, inget händer och hon påstår sig inte ha hört mig säga att hon ska typ städa rummet, plocka undan efter sig, kasta skräpet mm….

Ställde frågan på insta story (@michelacastellari) och 90% av oss som är förälder till en tonåring verkar ha samma ”problem” =)


Självklart är detta ingen vetenskaplig undersökning men tror nog att den ger en god indikation över hur lätt irriterade våra tonåringar är på oss föräldrar. En annan sak som gör de upprörda är om man ställer frågor som ”hur har dagen varit i skolan?” ”vad har du och kompisen gjort?”.

Frågor irriterar, att be de göra något irriterar och att inte höra vad de säger ger upphov till irritation. Dags för en förälder revolution? =)

Skämt åsido ska jag be Nicole och ett par kompisar göra en lista på de 10 saker som de retar sig mest på gällande föräldrarna =) Kan bli intressant …

Nu har jag klarat 3 dagar på jobbet och även om jag blir trött och går som en snigel så har det gått bra trots allt vilket känns väldigt skönt så klart. Idag hade vi programmöte gällande alla ekonomiklasser och Karin som har bland annat kurser i juridik och som har en stor kulinarisk intresse bjöd på en otrolig god tomatsoppa och till den kunde man välja en att komplettera med risoni, en god pesto sås (jag tog den) och goda baguetter att doppa i …

Soppan doftade och smakade ljuvligt och en liten hemlighet verkar vara att det var lite mandel i i den (om jag nu hörde rätt =)

Vi dukade och mumsade i oss samtidigt som alla tog minst 2 ggr …

Klockan är nu 17 och efter 18 kommer min nya soffa!!! Självklart kommer bild/bilder senare ikväll eller imorgon bitti <3

4 thoughts on “Tonåringar, hörsel och en fantastisk god tomatsoppa …

  1. När sonen var tonåring var allt som jag gjorde eller sa irriterande, med undantag för om det gällde pengar till honom. Då var han väldig trevlig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *