Min gröna personlighet …

Idag invigde jag min nya fina gröna klänning från märket One Season. Då enligt personlighetstester gällande vilken färg jag är visar att jag i huvudsaken är grön av mig i min personlighet så kan jag inte tänka mig en lämpligare färg.

Kan som sagt inte ha på mig jeans just nu så sköna klänningar är ett måste. Blev därför så glad när jag provade den och köpte den igår. Alldeles perfetto för mig och en klänning som kommer att få följa med på den solresa som väntar under novemberlovet.

En riktig maxi klänning som jag ska nog ha på mig imorgon också när jag ska jobba min första dag efter ett långt sommarlov. Det kommer verkligen inte att bli lätt får jag erkänna men jag vägrar vara hemma för detta om jag nu inte blir sjuk så klart. Förstår dock samtidigt att jag kommer att vara helt slut på kvällarna när jag väl har kommit hem då vissa stygn har gått upp och kroppen jobbar för att läka.

Lotta undervisar i italienska och svenska och då hon ska ha en nybörjarklass i just italienska på den gymnasieskola hon jobbar på här i Borås så tänkte vi att vi kunde samarbeta lite för att göra inlärningen och undervisningen mer levande och förhoppningsvis roligare genom att de kanske kan få någon i en annan stad att skriva till på just italienska.

Vi får se hur vi lägger upp det men tanken finns och hur bra är det inte att ha en extra anledning att träffas för att prata både jobb och nöje? Underbart!

Sakta men säkert tog jag mig hem vid 11.30 för att titta på de två tentor jag ska skriva och lämna in innan den 18/8. Får faktiskt lite ont i magen över allt och över att inte ha riktigt den orken men ska nu ta fram böckerna och börja skriva mina första rader på första tentan. Mamma Mia!!!

I nästa inlägg om mitt besök på Klinik Villastan idag kl. 14 då jag gjorde något helt nytt för ansiktet. Kommer senare ikväll ….

4 thoughts on “Min gröna personlighet …

  1. Hej där! Såg att du på insta frågade lite om Krabi och om det var värt att åka till Koh Lipe om man bara har 6 dagar på sig, du får gärna gå in och läsa på http://www.thailandsbilder.blogg.se Jag har inte varit på Koh Lipe, (har känts lite för långt att åka dit ;-), men nån dag kanske) Har vänner som varit där och tycker det är för exploaterat, men mer exploaterat än Krabi Ao Nang får man nog leta efter, jag gillar inte alls Krabi, trots det var vi där i 2 nätter i år då vi åkte runt i 3 veckor och för att ta oss vidare till sista anhalten Bangkok så flög vi från Krabi och då tog jag tyvärr 2 nätter där :-/ hade räckt med 1 natt, dock bodde vi mysigt! Krabi är fullt med inkastare och det finns inte (enligt mig) den där mysiga känslan. Vi åkte ändå ut till bla Raily Beach och där var så mycket folk så vi åkte tillbaka till hotellet istället, men alla är vi ju olika, och har man inte varit i Krabi förut så ska man naturligtvis åka dit :-)
    Annars är mina favoriter i Thailand; Koh Kradan, Koh Libong, Koh Maak, Koh Ngai, Koh Lanta, och så gillar vi Khao Lak :-D

    Kram//Maria

    1. Hej Maria,
      tack snälla för tipsen! Du får då följa mig här i bloggen under resan för de som har skrivit har bara skrivit att det är ett paradisö utan en massa trafik och turismen är begränsad på ön så vi har bestämt oss för att åka dit under novemberlovet. Då får du se vad jag tycker men just nu tror jag att jag skulle kunna tänka mig nästan bara ett hotel med pool i solen för känner verkligen att sommaren har spenderats liggandes i sängen så längtan efter en solsemester är STOR =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *