Lika (o)intresserade just nu …

Igår blev den en lugn dag/kväll med sällskap här hemma men där fotboll och golf låg typ i fokus så Molly och jag pluggade lite men gick sådär… Har ikväll också på mig sedan är tentan imorgon … HELP !!! =)

På förmiddagen idag fick Nicole och jag skjuts till Göteborg då jag skulle till kliniken igen för att se efter mina stygn/sår. Läkaren konstaterade att några stygn hade åter gått upp så han gjorde noggrant rent, tog bort de så att de inte skulle infektera huden och planen är nu den enklaste: låta kroppen läka själv och om ärren blir fula då såret är öppet så rättar vi till det i efterhand.

På onsdag ska jag alltså jobba och sitta hela dagar i möte tills lektionerna och eleverna börjar nästa vecka. Kanske inte den allra bästa ”ställningen” för ljumsken men så är det och så får det bli. Nu har jag legat och skött mig exemplariskt i 4 veckor och så länge jag inte är sjuk får jag bara bita ihop lite … Gör det ont så har jag några lite starkare tabletter kvar, vilket gör att jag känner lugn (lugnare=)

Vi åt en lunch I Göteborg för att sedan ta bussen hem till Borås.

Kläder är inte det lättaste just nu i min ”situation” då jeans är inte något alternativ för tillfället så glad över att jag fick hjälp att hitta någon klänning på rean i vår småstad idag samtidigt som jag har sedan innan köpt ett par höstnyheter just med tanke på att det kommer att dröja lite innan ett par jeans åker på mig kropp …

Nicole är nu hos sin pappa med familj och jag passar på att vila en timma innan jag ska försöka plugga en stund. Vet inte om det är smartaste att be till högre makter eller att plugga men sist nämnda är kanske mer vetenskaplig rätt i sammanhanget =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *