En annorlunda liten efterfest …

Igår kväll hade vi bokat bord på alltid trevliga restaurang Vinci här i vår småstad för att äta middag med Ann-Louise och Saga som vi bland annat var i NY med.

Faktiskt tjejernas idé så väldigt mysigt tyckte vi mammor men så insåg vi efter en stund att det var något annat som lockade så fort de hade ätit, kompisar väntade och de ville inte ens ha dessert. Min dotter skyllde på att hon fick “myror i kroppen” av att sitta stilla, något jag aldrig har hört henne klaga på när hon ligger och tittar på serier och chattar med kompisar i timmar =)

Men efter att ha “tvingat” de stanna en stund extra så fick de avlägsna sig för en kväll med kompisar.

Tyvärr såg jag innan vi gick hemifrån att det hade blött där de sydde i söndags och det såg inte alls bra ut för att vara ärlig.

Var nog därför lite sådär spänd under middagen då jag var lite orolig över att stygnen hade gått upp igen. Mammas trappor på lunchen var nog inte det bästa för min del insåg jag…

Efter att vi hade suttit kvar en liten stund till så erbjöd sig Ann-louise att följa med hem så att hon kunde hjälpa mig titta på hur det såg ut. Helt underbart att hon är utbildad sjuksköterska och har stor erfarenhet.

Man kan helt enkelt säga att det även är tur att vi i dagsläge känner varandra väl då jag la mig med ja, hon i vädret efter en middag. När vi tog bort det som skyddade insåg vi väldigt snabbt att det obehagliga var torkat blod och att det “enda” som hade inträffat var att 1-2 stygn hade gått upp vilket är nog inte så ovanligt och inget farligt heller.

Hon gjorde rent med koksalt, satte på nya rena kompresser (hade självklart allt hemma) och nöjda med att det inte var värre än så tog jag fram en flaska prosecco och där satt vi i köket och drack och pratade fram till småtimmarna.

En liten efterfest som nog ser helt annorlunda ut än hur de brukar vara men väldigt trevligt att sitta och dricka lite bubbel och prata om allt mellan himmel och jord.

Tack Ann-Louise för din hjälp igår och skrattade gott när jag imorse möttes av en tom flaska Prosecco och koksalt liggandes bredvid mig =)

Kontrasterna i livet <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *