Att ha ”testat” köra bil …

Vaknade vid 5 och gick upp och satte på en kopp kaffe för att sedan åter krypa tillbaka till sängen.

Vid lunchtid idag bad jag Nicole följa med mig och handla för efter 4 veckor kände jag att jag var mer eller mindre ”tvungen” att testa sätta mig i min bil för att känna om jag tror att jag kan fixa ta bilen till jobbet på onsdag.

Tror att jag satt lite konstigt (vilket inte är så konstigt med tanke på operationen) men det kändes ok. Inte superbra men tillräckligt bra för att långsamt och säkert köra till min första arbetsdag om 4 dagar.

Min läkare ska skriva ut lite mer antibiotika till mig för som jag skrev till honom så vill jag inte riskera någon feber eller dylikt med bara några dagar kvar.

Att åka och handla tog på mina krafter för som ni vet så är kroppen inte så van vid rörelse just nu och den använder all energi för att återställa sig så väl hemma tittade jag på en mycket intressant dokumentär på TV4play som heter ”Barn som mördar” där man får följa hur det amerikanska rättssystemet till skillnad från de flesta andra länder kan döma barn/tonåringar till livstidsfängelse utan möjlighet till benådning. Intressant då man får lyssna på offrets och förövarens familjer och följa en av de mest uppmärksammade fallen i USA där just en tonåring mördade sin granne.

Rekommenderas … Annars har jag suttit och läst lite ”vetenskapsteori” då jag har som tidigare nämnt en tenta på tisdag men med 2 dagar kvar hoppas jag läsa igenom all litteratur även om att läsa är inte samma som att minnas =)

Söndagen och måndagen kommer därför att ägnas åt att ge mig själv chansen till att göra den för även om jag verkligen har verkligen haft all tid i världen för att läsa dessa 4 veckor så har jag varit för trött för att orka.

Nicole blev vid 15 tiden hämtad av sin pappa med familj för att åka till sin faster och familj, ta någon båt och fiska kräftor. Hennes pappa skickade en bild på ”frilufts Nicole” och jag undrade om bilden var Photoshoppad? =)

Hon kommer att vara helt SLUT när hon kommer hem men så skönt att hon har fått lite frisk luft. Imorgon ska hon dock jobba så vi har en upptagen helg med olika anledningar.

Nu ska jag ge Molly lite mat och dricka en juice för behöver få i mig något trots att jag inte är så hungrig … Ska nog även gå till balkongen och sätta mig där en stund för att få lite syre och frisk luft <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *