När mormor går modevisning …

Något som är lite svårt nu efter operationen och innan allt är läkt är kläder. Kan knappast ha jeans eller dylikt, bara tanken på något som kan skava gör mig tårögd men klänningar och långa kjolar är alldeles utmärkta val.

Nicole köpte åt mig denna kjol till mig i Marbella (när hon var där för ca 1 vecka sedan) och idag invigde jag den till en vanlig vit tisha och vita sneakers. Enkelt och alldeles perfekt för mig just nu …

Tror att den får följa med mig även på kommande solsemester om vi nu bokar den snart….

Vid 12 tiden idag var Nicole och jag bjudna på lunch hos mor så väldigt sakta tog vi oss dit. Har skrivit om det tidigare men min mor är en samlare, likt en hamster älskar hon allt som är gulligt, samlar på grodor och har ett hem som ser mer ut som ett museum än ett hem. Å andra sidan är den väldigt personlig och hon har väldigt personliga saker.

Går du in på min insta story (@michelacastellari) lär du se vad jag menar =)

Hon fick sedan prova ett par vita Please jeans med en blus jag hade med mig för hon ska snart åka till Italien. Som vi sa ”när du är ute med dina barnbarn i Bologna eller vid havet så vet man aldrig om du ser en morfar eller farfar som är på samma ställe med sina barnbarn” Skippa allt som får dig att se äldre ut var ordern! =)

Hon visade upp lite olika klädkombinationer hon har funderat på att ha med sig och vi gjorde tummen upp eller ner (mest upp denna gång) för man vet aldrig vem man kan möta när man minst anar det … Hon gick helt enkelt en modevisning för oss i några olika alternativ då en äldre och stilig styvpappa i Italien skulle jag nog allt kunna tänka mig att ha =)

Nu är vi hemma, ska vila lite då jag blir som sagt trött väldigt fort när jag går lite och ikväll blir det ännu mer mat då vi ska till restaurang Vinci.

Pluggandet får vänta tills imorgon helt enkelt …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *