När man inte längre kan skjuta upp något …

Känslan att det går inte längre att skjuta upp en viss läsning/pluggande är nog något de flesta som studerar känner igen sig i.

Självklart finns de som planerar att plugga i god tid (vilket jag hade t ä n k t göra) men så uppstod vissa hinder som trötthet och även lite lathet som har gjort att nu ligger jag här och måste läsa igenom några böcker på ett par dagar samt försöka komma ihåg en del av som står där skrivet samt hålla tummarna för att rätt frågor kommer =)

Hahaha! Många tror att ämnen som psykologi och kriminologi enbart handlar om sjukdomar, läran om brottslighet osv. men dessvärre för oss som kanske inte är så vetenskapliga av oss så ingår en hel del studier i just vetenskapsteori.

Sitter just med en bok som bara behandlar begrepp som jag pluggade för 20 år sedan men sådant som även gick in och ut ungefär samtidigt … Finns det gifta ungkarlar? Kan dödsstraff vara både humant och brutalt? De flesta ämnen kan göras intressanta så försöker lura lite hjärnan genom egna komponerade frågeställningar för att få in vad dessa olika begrepp står för.

Idag blir det bara några sidor men till helgen ska jag verkligen ägna mig åt detta för måste bara klara denna tenta som jag aldrig gjorde …

Ikväll blir det desto trevligare när Nicole och jag ska möta upp Ann-louise & Saga för en middag på Vinci. Läääängtar och hoppas kunna sitta skönt =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *