Att planera för en resa …

4.51 och då har jag ändå legat vaken i sängen i en timma men det gick bara inte att somna om. Ligger på rygg med benen på 4 kuddar så efter några timmar gissar jag att kroppen behöver röra på sig men har ingen annan position för tillfället som är skön samtidigt som jag har dessvärre problem med att sova sedan några år tillbaka.

MEN igår pratade jag med en vän om att åka iväg under novemberlovet då denna sommar har inte för min del handlat om sol och bad och gissar att när jag är tillbaka på jobbet så är jag den blekaste av oss alla =)

Som tur är har man som lärare något som heter novemberlovet och samtalet igår gick kring att turista/gästa/besöka den lilla ön Kod Lipe som är mest känd för lugnet, för att vara en favorit för dykare då här finner man fantastiska fiskar att beskåda och för det fantastiska vita och mjuka sanden.

Ön är väldigt liten. öns längd är ca 3 km, öns bredd 1,8 km och öns omkrets ca 9 km. Som ni förstår inte den typen av thailändsk ö där du hittar en massa turister och där tuc tuc bilar låter och stressar upp dig.

Här är det lugnt och vi kände lite för den typen av semester.

Kollade på Instagram och hittade två barer (eller så är det samma) som nog speglar lite livet där. Ingen lyx lyx men är inte den bästa lyxen att sätta sig på en sådan bar, insupa miljön och ta en god drink?

Snorkling, bad och här kanske jag kan tom. lyckas springa hela ön i längden?

Bilderna ser magiska men så är jag verkligen den som suktar och längtar efter den här typen av semestern.

Har fått den alldeles tråkiga (OR NOT) uppdraget att ta fram förslag på 2-3 hotel för även om man tror att det inte finns många alternativ så finns det flera än man tror men de flesta är små resort med kanske bara 5 bungalows förutom ett hotel som tom. har 80 rum (om jag minns rätt).

Tänkte koka lite kaffe och sätta mig och googla lite på just hotel/bungalows och erkänner att just nu saknar jag att ha en soffa =)

Har du kanske tom. varit på denna lilla ö som ligger nära Malasya? Tips?

2 thoughts on “Att planera för en resa …

 1. Älskar å planera resor, leta resor, å drömma mig bort.
  Men en ting (LÄS 2) jag ABOLUT inte, gillar är å packa, och ännu värre å packa upp.
  Packar alltid för mycket å denna gången hade jag en plan i huvudet, vad jag skulle ta med mig, lika förbannad står man där med en allt för full resväska… morr morr .. åker till S’illot på lördag… 3.5 vecka..
  :))

  Å du färgen på våra, luckor blev kanon bra ;) så tack.
  Hoppas ditt sår läker bättre nu, Kram Monica

  1. Vad kul med resor med att packa upp är verkligen det värsta. Tänker dock att jag ska ta med mig lite om vi åker dit då det är ett litet ö där det enda som krävs är typ någon skön tunn klänning, några bikini och shorts och linne. Det blir säkert mer än så men har med åren blivit lite bättre gällande packningen faktiskt men oavsett är det lika tråkigt att packa upp….
   Vad underbart för dig att åka iväg <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *