Att be om hjälp med lite body butter …

Idag har jag varit och fixat mina naglar och att sitta i 2 timmar likt häromdagen när jag färgade håret var en utmaning men även en övning då jag ska snart börja sitta i möten.

När jag dock kom hem var jag så otrolig varm att jag rev av mig allt bandage från ena sidan ljumsken (på höger sidan är allt vattentät) och så stod jag utanför badkaret och tog en dusch, lite svalare för var på väg att svimma av värmen och ansträngningen som kroppen konstant gör.

Sedan la jag mig i sängen för att torka och ropade på min dotter som tycker att jag har en otrolig irriterande röst när jag enligt henne ”gapar ut hennes namn” … Kan vara så då risken att hon annars låtsas inte höra mig är väldigt hög…

Bad henne snällt komma in med det jag behövde för att lägga om såret och så frågade jag henne om hon kunde smörja in mina ben med lite body butter då jag når inte till mina vader utan att spricka =)

Ni skulle sätt hennes min när hon skulle hjälpa mig med lite body butter. Rekommenderar inte henne att satsa på att bli massör då blicken var knappast vänlig och så kunde jag inte låta bli att skämta lite och be henne smörja in även armar och överkropp. Där gick dock gränsen uttryckte hon bestämt =) Molly tittade på lite road över det hela och skelade lite extra <3

Nåväl, det räckte med en lite svalare dusch och lite body butter för att jag skulle känna mig som en nyare människa. Det handlar allt ofta om de små tingen som vi tar för givna men som egentligen betyder så mycket för ni anar int hur mycket jag längtar efter ett riktigt bad med en massa skum. Ska tom. ha ett glas bubbel … bara för att leka lite ”Dynasty” =)

Inte så mycket Carrington liv här minsann annars då både Nicole och jag var lite trötta och nu ska jag nog sätta på en av filmerna ni har rekommenderat på Instagram för längtar efter lite sömn efter att dagligen vakna allt för tidigt (mitt i natten)

Ögonen går redan i kors här trots att klockan är bara 19 men så kanske jag börjar efterlikna min katt mer och mer …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *