Utan soffa …

Häromdagen la jag ut på min insta story att jag gav bort min soffa bara man kom och hämtade den inom ett par dagar. Fick många svar men gick i tur och ordning. De första 2 kunde dock inte ha den efter att ha mätt då den är rätt så stor men par nr 3 som jag även känner sedan gammalt hade plats till den och voilá hämtades den igår samtidigt som de även fick med sig vår matta.

Ni anar inte all damm och papper som fanns under soffan för. allvarligt, det har inte gått att dammsuga under den utan att flytta på den stora soffan och är man själv som en annan är så är det typ en omöjlighet? Har också så svårt för att be om hjälp, något jag måste börja bli bättre på…

Svårare naturligtvis också pga. att det var en hörnsoffa (inte så lätta att flytta på egen hand) men Nicole fick ta fram dammsugaren när de hade fått bort den och trots att hon trodde att hon riskerade att bli “sjuk” av all damm (hahaha!) så fullföljde hon uppgiften.

Min lilla söta dotter är inte heller blyg så hon bad de att även höja vår vardagsrumslampa som hon tyckte var för låg (får kanske hålla med henne) och så fick jag även uppsatt typ gardiner som döljer tvättmaskin/torkmaskin på toaletten. Tusen tack snälla för hjälpen jag fick!

Nu kanske man kan tro att vi har en soffa som kommer snart men NEJ, så smart är inte jag =) Jag ville egentligen ha samma model som vår andra men i sammet (då det märks inte på sammet om Molly klöser på den) men Nicole är helt plötsligt av en annan tanke. Hon vill inte ha en hörnsoffa…. ajdå =)

Vi får helt enkelt börja med att åka till Mio i dagarna, mäta och fundera på hur vi vill ha det så att vi båda blir nöjda …

Fram tills dess har vi lite av en dansbana så kanske att jag öppnar småstadens lilla Studio 54 i någon månad? Funderar hur lång leveransen är på soffor men vi klarar oss allt utan i ett par månader om så krävs och så ser jag detta som det perfekta tillfället för att storstädning så fort jag kan böja mig eller … i bästa fall anlita någon som gör det <3

Växter i fönstren ska bytas ut och ja, det är dags för en höst uppfräschning för om mina krafter kommer tillbaka så händer det grejer här minsann. Får mina ryck ibland … Om ett par timmar är det dags för att åka till kliniken så håll tummarna för att stygnen har hållit bra och att det mesta ser ok ut för om exakt en vecka börjar jag jobba och i helgen ska jag ut på middag på fredag och även kanske även på lördag.

Nu är det dags att lämna sängen i någon mer timma …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *