Att titta på bakverk mitt i natten …

Vaknade runt 2.30 och efter att ha vridit och vänt på mig så tog jag fram datorn en liten stund. Kanske inte det som rekommenderas för att somna om men det där med att ”räkna fåren” hjälper inte heller.

Att plugga hade definitivt hjälpt men ser alldeles för dåligt när det inte är riktigt ljust så det var inte heller något valbart alternativ.

Vid 13 idag ska jag till kliniken för att göra rent där de sydde i söndags och för att lägga om det som ska läggas om sedan tänkte jag faktiskt be vännen som kör mig (kan ju inte riktigt köra själv ännu) stanna hos Mr Cake vid Stenpiren i Göteborg och köpa med mig något sött och extra gott därifrån till oss här hemma. Har ni varit där? Deras tårtor på bilderna på hemsida ser helt sagolika ut.

Tror helt enkelt att ett bra sätt att somna är att titta på menyn på hemsidan och fundera på vad jag ska köpa hem imorgon. Så istället för att räkna får, räknar jag bakverk denna sömnlösa natt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *