Återbesök & Ellagården …

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Wakakuu

Idag kl. 13 var jag åter på kliniken i Göteborg där de i söndags sydde om mig vid ljumsken då det hade spruckit upp. Det såg bra ut och måste säga att jag tycker att det är helt fantastisk hur kroppen reparerar, jobbar och kämpar för att läka.

Jaqueline som skötte omplåstring och allt annat som hon gjorde hade samtidigt samtal med båda de italienska kirurgerna då vi filmade och skickade. En är i Los Angeles och trots att klockan var där 4 så ringde han upp mig/oss och den andre som bor och jobbar i Italien ringde också. SERVICE!!!

Jaqueline älskar jag för vilken kvinna hon är! Måste verkligen uppmärksamma henne med något för är så tacksam för allt, en riktig klippa är hon på kliniken.

Blev hämtad precis utanför hotel Ritz (där kliniken ligger i närheten) och så åkte vi och tog en sen lunch på Ellagården. Evighets sedan jag var där och vi kom så klart 5 minuter innan de skulle plocka bort lunchbuffén (kl. 15) så det var bara att fylla på tallrikarna och äta sig mätt.

Jag glömde mitt i allt Mr Cake idag då vi åkte direkt för att äta lunch men ska nog allt snart testa deras mumsiga alternativ snart …

Det uppdraget gick fort då jag blir snabbt mätt och så var det väldigt litet folk då de skulle mer eller mindre precis stänga.

Till skillnad från många andra är jag inte alls för djurmönster generellt sätt men detta mönster från by Marlene Birger (höstnyhet) som du finner bland annat HÄR tyckte jag verkligen om.

Förutom som klänning finns mönstret även i blus, linne och kjol så titta in hos Wakakuu och sök enkelt på ”by Marlene Birger” för att komma till de.

Nu är jag hemma och ligger i sängen en stund då det allra minsta tar på mina krafter men som sagt, en otrolig skillnad de senaste dagarna så inom en vecka ska jag nog känna mig redo för att sätta mig och köra (den tanken smärtar dock just nu =) och åka till jobbet medan jag lyssnar på musik och har min take away mugg med mig.

Nicole ska på bio med kompisen Saga. De ska titta på ”Lejonkungen”, vill så gärna se den också men får nog vänta ett par veckor till innan jag sätter mig på en biosalong medan själv får jag lite sällskap om en stund då det är rätt så trevligt att inte alltid vara själv när det känns som att det är så man har haft det i 4 veckor … Myskväll efter tryggheten att stygnen håller och energin är på ingång … Klagar inte <3

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *