Nu är hon hemma från sin tredje resa …

Och så kom hon hem efter att ha landat runt 11, blivit hämtad av pappa med familj och fått sällskap upp till lägenheten av sin bror Albin då det var en hel del som följde med med hennes ankomst.

Av Albin fick jag god energi i form av mumsig choklad, tack snälla Albin!

Visar dock sedan lite vad Nicole har köpt och vad jag har bett henne köpa till mig för lilla dottern känner sig nämligen lite illamående så hon har gått och lagt sig i sin säng och så här ligger vi alltså i var sin säng.

Hoppas hon mår snart bättre så att hon kan berätta om allt roligt hon har gjort och upplevt på hennes tredje utlandsresa för denna sommar. Brun som en liten pepparkaka medan en annan som har legat inne har långt ifrån den underbara färgen som tyder på sol och semester.

Nu ska jag istället försöka finna energin (somnar väldigt fort) till att åtminstone börja plugga då jag har tentor nästa vecka som måste skrivas och så kommer de nya soffägarna att hämta min soffa om några timmar och gissar att då får dammsugaren komma fram för vill inte ens tänka på vad som ligger där under.

Men nu är Nicole hemma och allt löser sig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *