När semesterbubblan är över …

Det har gått lite i ett (väldigt märklig uttryck egentligen =) för mig som annars har typ legat stilla 23 h om dygnet (med lite överdrift).

Nicole kom hem och efter bara en liten stund hemma försvann nog hela den där semesterbubblan och de där jobbiga personliga känslorna som fanns där innan hon reste iväg blev nu åter så påtagliga och smärtsamma.

Minns ni er första kärlek? Jag minns honom och hur jag mådde, jag minns även alla tårar, hur jag vaknade med svullna ögon och la mig med en toalettrulle bredvid mig för att snyta mig kontinuerligt. De där känslorna, den sorgen, den besvikelsen som de flesta av oss får gå igenom, oftast flera gånger i livet samtidigt som vi också är föremål för att göra någon annan ledsen vid olika tillfällen i livet. Det ingår i livet även om det faktum är inte något som hjälper just då man själv befinner sig i den.

Vi har dock ikväll tittat på film, ätit lite chips och bara skrattat åt en komedi för att förskingra lite tankarna för det är så man får göra och så ler jag nu när jag hör henne skratta medan hon pratar med någon väninna i telefon och efter en chat konversation vi har med Ann-louise och Saga.

Vad vore livet utan vänner som ställer upp och lyssnar på dig när du behöver just bara två öron som lyssnar? Hon planerar många roliga saker inför kommande året och det är så det ska vara i hennes ålder samtidigt som man självklart ska plugga och göra sitt bästa i skolan (så klart)…

Nog om det. Som jag skrev till henne på Instagram ”man måste testa flera desserter för att veta vilken man gillar bäst”. Hahaha! Hon skrattade för hon vet att det är en sådan typiskt mamma Michela kommentar men så innehåller den även en hel del sanning.

Hade jag bara testat hallonpaj hade jag aldrig veta att jag föredrar rabarberpaj =) Kanske bättre att jag håller mig till vetenskapsteorin som jag pluggar just nu inför tentan, känns lite som ett mer seriöst ämne trots allt men jag erkänner också att jag älskar att vara lite oseriös ibland… Glimten i ögat och självdistans, de egenskaperna hoppas jag aldrig förlora <3

Glömde: vissa av er frågade om jumpsuiten Nicole hade på bilden på min insta story och som även syns lite på bilderna i föregående inlägg. Den är köpt på Stradivarius i Marbella hälsar hon …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *