Mer tips från Sellpy för 300:-

Har full förståelse för att många tycker att säljande inlägg är tråkiga men jag har skickat lite varor till företaget Sellpy så måste bara tipsa om ytterligare 2 plagg som finns där till försäljning och som jag hittade bilder på bland alla mina.

T-shirt från italienska Love Moschino för 300:-!

För att inte tala om denna alltid klassiska och användbara top i spets från VALERIE för 300:- (använd 1 gång) !!!

Ville bara tipsa då priserna är så låga och varorna som nya <3

HÄR kommer du till mina varor där du bland annat hittar dessa två tips…

Nu ska jag sova en liten stund för smart som jag är (or not) har jag bokat tid för att fixa min stora utväxt så hoppas att de har en skön kudde jag kan sitta på när jag ska sitta där i ett par timmar men då jag måste erkänna (precis som om det vore någon nyhet =) en viss mått av ytlighet får jag vara trött och ha ont men det ska inte synas på mig =)

Det som går att fixa ska fixas helt enkelt, lite psykiskt för att jag ska sista veckan ta tag i allt det som jag skulle ha gjort redan för ett par veckor sedan och att utväxten försvinner kan allt påverka =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *