Lite smärtsammare men piggare …

Idag har jag känt mig lite piggare även om det inte är något som har märkts när jag har gått min lilla promenad då jag är långsammare än långsamt (om man nu kan säga så på svenska)

Började faktiskt dagen med kaffe, en puss på pannan och så gjorde jag något som jag är nöjd att ha nu fullföljt. Jag har nämligen en soffa jag älskar men då den är i tyg så går min lilla söta underbara ljuvliga katt och vässar sina klor på den. Har dock märkt att när hon gör det på mina stolar i sammet från Artwood så märks det inget alls då det finns i sammet inga trådar att riva upp.

Därför tog jag idag en bild på soffan med video på hela och mått på den och la ut på insta story och voilá kommer den att hämtas imorgon kväll.

Ska nästa vecka beställa en exakt likadan (gillar den nämligen väldigt mycket) men i sammet så får vi vara utan soffa i kanske någon månad och istället passa på att storstäda vardagsrum/kök när den är borta.

Något som kanske inte var så genomtänkt var att jag hade bokat tid för att bli av med min hemska utväxt. Att sitta på en frisörstol i ett par timmar dagen efter att man har blivit sydd lät inte så mysigt men behöll min tid och med en skön extra kudde under mig gick det alldeles utmärkt.

Skönt att bli av med utväxten för man ska aldrig underskatta hur det lilla ytliga kan positivt påverka oss. Bara genom att få bort utväxten kände jag mig direkt något fräschare vilket är definitivt inget negativ.

Får frågor kring mina extensions med jämna mellanrum och de gör jag hos min vän Fazli. Lägger inte i så många som jag gjorde en gång i tiden men tycker fortfarande om känslan av fyllighet även om mitt hår har nu växt betydligt de senaste 2 åren. Fazli jobbar runt hela världen men bor i Göteborg så behöver du hjälp med extensions/styling så har du hans hemsida HÄR. Han är grym och att bara få en tid hos honom är en upplevelse.

Den duktiga och omtänksamma frisören som färgade min utväxt idag heter Kieu och jobbar på Salong Youniqe om du behöver hjälp med just färg och nu när många är på semester är det guld värt att hitta duktiga frisörer som jobbar. Jag blev jätte nöjd!

Bilder på håret kommer i slutet på inlägget för på väg hem gick jag förbi stan och blev så varm om hjärtat när kvinnan som jobbar på Lulus bageri sprang ut med en liten påse till mig med orden om att hon hade läst om min operation och ville bjuda på en favorit som jag ibland har köpt där då min mormor gjorde det ofta: karlsbaderbröd.

Den perfekta komplementet till min grönsaksjuice och chia pudding som jag hade köpt på vägen. Tusen tack snälla för omtanken, njöt av båda till kaffet här i sängen <3

Efter frisör och kort promenad hem var jag rätt så trött (så klart) så la mig i sängen och tänkte nu titta på en gammal John Grisham film då jag älskar rättegångsfilmer och även om denna är inte en dokumentär så blir den perfekt att ha här i sängen bredvid mig ifall jag somnar vilket jag misstänker kan ske.

Om du är uppmärksam ser du något på kortet ovan =)

Idag har jag helt enkelt ont där stygnen har sytts men känner mig betydligt piggare vilket är för mig det som har stressat upp mig lite. Lite smärta kan jag stå ut med men att inte kunna gå 20 meter eller stå stilla i några sekunder är lite en omöjlighet om man ska jobba.

Känner mig därför glad över att jag har trots allt 8 dagar kvar innan jobbet börjar och jag tror att tack vore att jag har tvingat mig att äta (har egentligen ingen matlust) så har jag fått lite mer energi, den jag behöver för att läka men även för att plugga.

Imorgon ska kriminologi böckerna fram för har nu koll på att de två tentorna jag ska göra är 12 och 13 augusti och ja, lite stress är jag allt uppleva men andas och tar en sak i taget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *