Filmer om livet efter tonåren …

02.46 står det på min mobiltelefon. Typiskt och så är mina glasögon lite suddiga också … Måste nog ta något och göra rent de innan jag kan fortsätta skriva. Un momento … Lite bättre nu men gissar att ögonen är trötta oavsett hjälpen från glasögonen.

Vad ska man göra denna tid? Tog fram koksalt och kompresser för att tvätta mina sår och sa la jag nya kompresser på de. Det öppna såret på ca 5 cm på vänstra sidan ser bra ut då den är rätt så torr och fin men den på högra sidan (förutom det där hålet där drenaget varit) är mindre charmig.

Frågan är om de kan sy ihop det när såret är inte så torr men efter att ha lekt lite hem sjuksköterska under veckorna hemma är det en otrolig skön känsla att låta de som förhoppningsvis vet ta de där avgörande beslut. Mitt enda krav har varit ett enda: den 14 ska jag jobba och det budskapet har mina två kirurger inte missat kan jag lova.

Har trots allt inget kroppsligt ansträngande jobb förutom att jag blir väldigt trött av väldigt lite men så är jag den som kan bita ihop under några stunder så det tar vi då, det är trots allt hela 12 dagar kvar och många underverk kan ske under den tiden.

Igår tog jag min energi för att tvätta lakan men även täcket. Kan lova att jag var rätt så trött när jag hade bäddat men vilken skön känsla det var att lägga sig och så sprayade jag lite på kuddarna men den där sprayen Eucasol som min syster köpte åt mig. Melissa läsar du detta beställ en ny sådan åt mig. Företaget är tyskt och heter Tust för er som är lite nyfikna och de ska ha helt fantastiska produkter så om någon säljer här i Sverige säg gärna till…

Har faktiskt också två rekommendations på filmer då tre senaste veckor har innehållit mycket Netflix och HBO tittande.

Vi börjar med ”La case de Papel” som är helt fantastisk endast dock om du stannar vid de två första säsongerna. Säsong 3 känns bara som något de försökte få ihop då den gjorde en så stor succé, tittade på två avsnitt och konstaterade snabbt att det fanns bättre program att lägga sin tid på MEN de två första säsongerna är riktigt sevärda (Netflix).

En film som jag tittade på igår är ”Otherhood”, en ny film på Netflix som inte överensstämmer med de valen jag brukar välja men å andra sidan har jag nog sett de flesta ”True crime dokumentärerna” så gav filmen en chans.

Tre medelålders mammor som inser på mors dag att deras respektive söner inte hör av sig eller uppmärksammar de. Sönerna är självständiga individer som inte längre behöver sin mamma och lätt glömmer att vi mammor oavsett hur gamla våra barn är önskar få den där uppmärksamheten som vi så väl förtjänar ibland.

En mysig film som jag rekommenderar om du bara vill sätta på en film för att le, ha lite igenkänning och så kan jag inte annat än att älska att Hollywood gör filmer med kvinnor som är i medelåldern och även äldre än så. Tom. min dotter har som en favorit filmen ”Book club” där skådespelerskorna är definitivt inga unga yppiga sådana men yppiga är de allt.

Vill du ha en dos av igenkänning, skratta, känna att livet kommer fortfarande att innebära frågor och svar man aldrig får, sex och passion så är dessa två filmer mysiga och helt klart sevärda i sin genre.

Nu är klockan 03.15 och vi får se vad denna 47 åriga kvinna gör… Buonanotte om jag har tur <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *