Mer FYND!!!

Då jag ändå bara lyckats sova 2 timmar inatt, blir nog en liten tupplur mitt på dagen så tänkte jag skriva ett inlägg 2 med lite varor som jag nu säljer.

Denna blus från Sinaya är perfekt för alla som vill dölja lite magen. Jag menar inte att den som köper den måste ha lite extra mage men om man har det så döljer den lite tack vore den lilla volangen som trollar bort. Den är lite längre men man kan ha en fransk instoppning, dvs. bara stoppa in lite framsidan. Den är normal i storlek och har både 1/S och 1/L av denna. Normal i storlek, material: 100% viscose.

Som jag skrev i föregående inlägg gäller inga returer och om varan ska skickas tillkommer 150:- då det är vad det kostar att skicka med spårbar paket och du mailar mig på michelacastellari71@gmail.com

Den har även pärlor runt halsringningen så väldigt söt och väldigt somrig. Den kostade 1799:- och NU 350:- !!! Min S är använd 2 ggr medan storlek L är ny.

Från Fira, en avslappnad blus i storlek L, material: 100% viscose, NU 300:– !!!

Söker du en fantastisk somrig och vit klänning som sitter rätt och är skön så är denna från exklusiva Hale Bob det perfekta valet. Storleken är XS men den fungerar alldeles utmärkt på oss som även har S. Hale Bob är ett dyrare märke där klänningarna brukar ligga runt 3500:- uppåt, denna är använd vid 3 tillfällen och kostar NU 900:– (inga fel på den alls)

Från exklusiva Hale Bob även denna sköna blus som faller snyggt. Storlek är XS men de är stora i storlek och passar även dig som är S. Material: 95% viscose och 5% spandex. Jag tycker att kombinationen av färger är bara så vacker. NU 450:- (ord. 2400:-)

Fortfarande från amerikanska Hale Bob en siden blus som är perfekt till middagarna nu på hösten och vintern. Stilig till ett par svarta byxor men även läcker till ett par denim. Ord. pris. ca 3400:-, NU 700:– !!! (ny)

Och så tycker jag att detta morgoninlägg får avslutas med en behå för finns inga skönare än Marlies Dekkers bh. Denna röda är i storlek 75 C (normala i passformen) och urläcker att ha under en svart urringad blus eller kavaj så att de där detaljerna syns lite … men det är jag det =)

Självklart har jag också en för dessa behå är bara de bästa på marknaden … NU pris 350:- !!!

Titta även på föregående inlägg för en massa bra FYND, nu väntar jag några dagar innan ett nytt inlägg med kläder dyker upp så att jag inte tröttnar ut er alldeles för mycket med konsumtion men å andra sidan är denna typ av konsumtion trendigt, miljövänligt och helt i linje med hur vi idag borde tänka.

Nu ska jag efter bara 2-3 timmars sömn koka mig en massa kaffe och försöka bli människa, såg inte ut som en när jag gick förbi spegeln innan =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *