Det icke självklara valet att vända när man ser någon som kanske behöver hjälp …

Efter min dagliga intag av en nyttig juice (fjärde dagen i raden nu) och ska verkligen hjälpa kroppen dessa dagar med att boosta den med sådant som ska vara nyttigt nu när den är svag.

Efter en liten paus hemma med en massa kläder huller och buller för att skapa ännu mer kaos i hemmet som jag sedan inte kan städa efter så tog jag en paus för att på eftermiddagen hämta ett par byxor jag hade beställt från Filippa K och tyvärr satt de alldeles perfekt och kommer att vara en underbar komplement så att jag inte bara går runt i jeans.

Någon som dock såg mig gå mot Commerce där jag skulle hämta paketet var min väninna Lizette som egentligen gick på andra sidan gatan men när hon misstänkte att det var jag kom hon in till servicebutiken (utan att själv ha något ärende där) bara av den enkla anledningen att hon tyckte att jag såg ut att vara behov av hjälp.

Allvarligt, hur gulligt och omtänksamt är inte denna vännen? Hon följde med mig hem för jag är svag och ibland lätt yr av att anstränga mig så måste erkänna att det var väldigt skönt och tryggt att hon erbjud sig utan att ta ett ”nej” som svar. Det där ”jag klarar mig själv” är inte alltid till ens fördel …

Det roliga vi kom på när hon följde upp till min stökiga lägenhet är att jag har haft hennes hjälm i ca 10 år. Hahaha!

Det var nämligen så att en rätt så snygg kille från Stockholm var i Göteborg med sina vänner och lämnade de för att ta mig till ett ridställe där jag hade bokat en ridtur hos Håkan Ask.

Då jag behövde en hjälm för denna tur så fick jag låna hennes och så har den följt mig under flytten till denna lägenhet och vi konstaterade att det är nog 10 år sedan som passerat.

Tack finaste Lizette för att du kom in där jag var när du såg mig, tack för att du följde med mig hem trots att du hade egna ärenden. Tacksam för din vänskp <3

Snart tar vi den lunchen/middagen vi har pratat länge om <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *