Blusar, linne & toppar för 200:-/300: !!!

Kan verkligen inte somna. Hittar ingen position som känns bekväm för tillfället och längtar så efter söndagen så att f bli ihopsydd och ha en vecka för att återhämta mig innan jobbet kallar, ett jobb som jag ser verkligen så fram emot att komma tillbaka till.

Trots att jag inte ska bära kassar eller dylikt så gick jag ner till källaren för att hämta upp ett par kassar med kläder så har roat mig här mitt i natten med att prova några av de plaggen som jag tänkte försöka sälja (kan inte det där med Tradera och har inte ens försökt för all del) men insåg även väldigt snabbt att ifall det som kommer här på bilderna nedan inte blir såld så behåller jag nog det mesta själv ändå =)

Detta är bara ett första inlägg då kläderna är många men vi tar lite i taget för att jag ska själv kunna orka nu när krafterna är inte som de brukar. Det är nu privata kläder som säljs så ingen retur gäller och ska de skickas inom Sverige så tillkommer 150:-, dvs. summan som det kostar vid spårbara paket. Är du intresserad av något mailar du: michelacastellari71’@gmail.com

Denna bedårande top från Fira vid namn Mia Candy är sockersöt, storlek S (ny) och kostar NU 200:– !!! Material: 100% bomull.

Och så denna söta blus för nu 200:- även på moi ….

Nästa ljuvliga långärmade blus är också från Fira i storlek S, NU 300:– (90% rayon och 10% silke) och normal i storlek.

För att fortsätta på samma märke och samma nyanser en långärmad blus i storlek M som dock rekommenderar mer för de som är S/M då den är i 100% bomull och därför inte så stretching. Snygg som tusan sin aprikos nyans och nu kan den bli din för NU 300:– !!!

En sista favorit innan jag somnar är denna som jag annars behåller själv =) Storlek M, aldrig använt, normal i storlek, ord. pris: 2000:- NU 500:- !!! Material: 100% viscose.

Elegant men vardaglig, tycker att den är så otroligt vacker !!!

Ni som känner till märket vet att plaggen ligger mestadels mellan 1300:- uppåt så verkligen riktiga fynd här.

Som sagt mailet till mig står ovan i inlägget om någon är intresserad <3

Nu börjar jag dock gäspa så vi fortsätter imoron om du väljer att titta in vilket jag självklart hoppas på.

Ögonen går helt plötsligt i kors =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *