Vitaminboost, pedicure och ett varmt välkomnande …

Mor mötte upp mig utanför mitt hem vid 10.15 för att gå till apoteket och köpa lite koksalt då jag håller på med mina öppna sår där stygnen sprack. Därefter dagens vitaminboost (allt för att hjälpa kroppen läka) men jag älskar juicer och hade de inte varit så himla dyra (tycker jag) hade jag lätt druckit 2-3 om dagen.

Från Fruits & Friends till pedicure för nu när jag själv inte har kunnat fila som jag brukar så har jag haft panik över detta. Jag tillhör nämligen de människor som kan inte ha hårda hälar så nu är mina fötter mjuka och lena som jag vill ha de.

Har allt några krav inser jag allt men insåg snabbt även att jag inte var ensam om att värdesätta detta då alla stolar var mer eller mindre upptagna under en stund.

När jag kom hem tömde jag posten och där fanns ett brev från skolans gymnasiechef. Ett brev som jag verkligen läste med ett leende på läpparna då han tog upp viktiga ämnen och hänvisade till sommarpratare Anders Hansen som jag även har bloggat om HÄR då jag verkligen rekommenderar alla att lyssna på honom.

Att få ett brev med lite smått och gott och inte bara tråkig informativ är verkligen något som jag tycker är så viktig. Jag är liksom taggad på att jobba den 14 och att möta båda kollegor och nya som gamla elever.

Mamma gick och handlade lite åt mig då jag orkade inte göra det också men då jag glömde säga att jag behövde 2 -3 saker till väntar jag kvällen för att ge mig på en sval promenad och handla det sista som behövs i hemmet. Måste nämligen tvätta en massa just nu …

Men nu ligger jag här i sängen en stund och kopplar av. Är inte stark direkt men hade ni fått se hur jag ser ut hade ni förstått =)

Glädjande nyhet !!! Har nu fått reda på att söndag vid lunch ska jag vara på kliniken då de ska sy igen mig eller rättare sagt sy där det behövs och där de har släppt.

Har du möjligheten lägger jag lite kläder/skor och inredning jag säljer på min min insta story @michelacastellari men så kommer även ett blog inlägg med bilder och priser på sådant jag säljer privat.

Nu dock ska jag vila en timma med lilla Molly här bredvid mig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *