En liten reflektion …

Misstolka och missförstå inte detta inlägg som är skriven med lite glimten i ögat (så viktigt att aldrig trampa någon på tårna så klart) men ibland undrar jag om det inte hade varit enklare om jag hade varit tillsammans/haft en riktig relation med en tjej istället för en man?

Anledningen till min reflektion denna morgon, fortfarande påverkad av öppna sår och antibiotika är väldigt enkel. Som kvinna vet vi hur vi kvinnor (förlåt, kan bara prata för mig själv så klart) vill bli behandlande.

Självklart representerar jag inte hela den kvinnliga befolkningen (tvärtom skulle jag gissa), den som ska visa att hon klarar allt själv (även om jag dessa dagar har nog gjort det) men när min väninna Mikaela häromdagen hörde mig klaga över att jag inte hade någon ork och får inte städa som jag borde och hade önskat innan jobbet börjar om 12 dagar sa hon de magiska orden “Hade jag varit din man hade jag bjudit ut dig på en långlunch eller tagit bara iväg dig i några timmar så hade jag sett till att en städfirma hade bara noggrant städat hela din lägenhet”.

För att inte nämna Ann-louise som bokat upp mig på en tid för att se till att jag ser lite piggare än jag är? Älskar små ytligheter som gör att man kan känner sig piggare bara av den enkla anledningen att man ser piggare ut. Kalla det placebo effekt kanske? =)

Allvarligt! Just då tänkte jag just att relationen mellan kvinnor är kanske lättare men det är så klart bara en fundering i all hastighet grundad på det underbara scenario hon målade upp: att få komma hem till ett grundligt nystädat hem.

Är inte det en av de bästa man kan göra för någon som kanske inte kan, inte orkar, har små barn, är opererad och får inte anstränga sig, är äldre och inte orkar eller av någon helt annan anledning inte kan och orkar?

Tid. Vi jagar den för att hinna så mycket, samhällets bristvara om man frågar mig. Allt är gjort för att vi ska få mer tid medan vi får mindre och mindre av den.

Nej mina vänner, när jag fyller år ska jag önska mig förutom ett par Louis Vuitton kängor (är inte helt sjuk =) önska mig ett nystädat hem…

Är hetero och får nog så fort jag kan ligga där på golvet och skura och städa utan hjälp av små kvittrande fåglar och små söta möss som i Askungen men vad vore en bal på slottet? =)

Glömde, hon skickade även bild på en rabarberspaj och sa att om hon hade bott i Borås så hade kommit hit med den direkt så att jag kunde ha den till en Netflix film. OMG!!! ÄLSKAR rabarberpaj !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *