Vitaminer och lite drama queen …

Hemkommen från min lilla miljöombyte vid kusten där jag har blivit ompysslad vilket jag verkligen behövde efter dessa 2 1/2 veckor. Tyvärr har stygn gått upp och jag har öppna sår på båda sidorna av ljumsken samtidigt som jag har ett hål där de har lagt innan en drenage.

Den gör dock inte ont alls och kommer att själviska. Fantastisk organism kroppen är …

De andra två områden som dock är hemska att titta på och därför tror jag att ni uppskattar om jag inte gör det måste torka inom ett par dagar för att sedan opereras om med nya stygn och förhoppningsvis nu när värmen inte är så jobbig så är det för kroppen lättare att läka.

Håller på och väntar på info om när jag ska åter sys … Känner mig som ett sådant täcke mormor sydde med gamla tyg =)

Har slarvat lite med maten då jag inte har haft någon som helst hunger men har fått klara och tydliga instruktioner om att jag måste få i mig näring och vitaminer så både idag och igår skickade jag in min vän för att köpa den juicen som innehöll mest vitaminer.

En sliten Castellari som dock får i sig det hon ska samtidigt som jag fick med mig hem en massa mat så att jag klarar mig …

Med två stora öppna sår vid ljumsken har jag självklart väldigt svårt att gå nu vilket är extra tråkigt men mitt budskap till läkarna/kirurgerna är tydlig: den 13/8 måste jag jobba.

Har nog låtit lite panikslagen men mest för att det ska hända något då perioden i sig innebär att många är på semester, utför andra operationer utomlands eller whatever så den italienske kirurgen funderar på om han ska ta ett flyg hit för att se efter mig då de annars tror att jag snart behöver även psykologhjälp; hahaha! Har nog lyckats med kosten att förmedla att jag är allvarlig och har panik vilket jag inte har, bara jag kan jobba om 2 veckor.

Fungerar inte att vara den empatiska och snälla som jag nog är så får man ibland helt enkelt ta till hårdhandskarna, något jag kan när jag vill (även om detta sker väldigt sällan)

Vissa av er har bett mig visa bilder på vad som har hänt men jag känner mig lite osäker. Får fundera vidare gällande denna fråga.

Nu ska Molly och jag mysa här i sängen tacksamma för att det är betydligt svalare nu än dagarna som har varit och med det stora hoppet om att snart få meddelande om när de ska operera mig igen …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *