Nöjd dotter och sömnig mor …

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar till Wakakuu

Har nu sovit en timma och känner jag min kropp rätt nu så kommer den att somna snart igen då den har mycket att hantera just nu.

Till lite roligare saker dock. Min dotter är i Marbella där vi har varit tillsammans 2 gånger tidigare men är där nu med tre väninnor och bor hos en av väninnorna som hyr en stor lägenhet under hela sommar.

Hon kvittrar när hon ringer och finns det något som får en att må bättre än det? Igår skickade hon bild på ett par Ugg, hennes som är 3-4 år gamla har gjort sitt och då de var 40% billigare och coolare (med en liten annorlunda detalj) så fick hon slå till. Vinterskor måste hon ändå ha så swischade för att jag nu inte behöver tänka på några mer vinterskor till henne. Det är trots allt de hon mer eller mindre lever i under hösten/vintern.

Nöjd dotter =)

Själv föredrar jag Mou Boots som du bland annat finner just nu på REAN hos Wakakuu men det är jag det (har 3 par). Coolare, varmare och inte lika känsliga som Ugg. När jag hade butik & webbshop sålde jag bra av de då jag själv älskar de.

En Cola Zero, kallt kaffe och Molly som ligger på mina ben. En helt ok kväll trots allt och så har den italienske kirurgen som opererade mig den 15 ringt och sagt att han ska inom några dagar kolla på flyg och komma hit till Sverige för att titta om mig och lägga stygn där det behövs (typ överallt =).

Han är proffsig, duktig och ger en skön trygghet. Jag är inte sjuk men kan knappast gå då jag har två stora öppna sår vid sidorna plus ett stort hål där drenaget var (denna ska dock självläka).

Nåväl, de sista veckorna på denna sommar blev definitivt inte som jag hade planerat, tänkt eller drömt om men så finner jag mig i min situation ändå och tänker på att det hade definitivt kunnat ha varit värre.

Det finns saker som kompenserar detta (beslut som tagits och handlingar som har gjorts) som för mig har varit väldigt viktiga att dessa nu skedde så jag tänker inte klaga allt för mycket ändå =)

Nu ska jag sätta på något på Netflix som jag definitivt kommer att snart somna till för har nog aldrig någonsin sovit så mycket som jag gör nu <3

2 thoughts on “Nöjd dotter och sömnig mor …

  1. Av en slump började jag titta på en miniserie på TV4 som heter cheat. Ikväll 2230 andra avsnittet! Blev helt fast! Passar oss lärare?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *