Fynda från mig och Sellpy …

Älskar du att F Y N D A så har jag efter tips av min väninna Ann-Louise skickat iväg några kassar med kläder till företaget Sellpy.

Vad sägs om detta bedårande vita linne från Fira för nu endast 180:-? Storlek M och hur gulligt som helst till det mesta.

Och denna underbara blus från Sinaya i storlek M för nu 280:- (ord. 1800:-) Den är normal i storlek och tycker att den smalnar av lite tack vore den detaljer på framsidan som döljer det man ibland vill dölja lite diskret =)

Helt klart ett kap för alla shoppingsugna som vill handla till ett billigt pris och perfekt för alla som inte alltid orkar sälja själva genom sina kontakter. Denna snygga tisha från italienska Love Moschino som min väninna Tania själv har på bilden nedan är bara en av många exempel på det som finns att köpa från mig.. Hur snygg som helst och nu för 300:- !!!

Och här några andra plagg som nu finns på mitt konto på Sellpy. Denna underbara blus från amerikaska Hale Bob är ett kap för 350:- och den är snäll i storlek så du kan ta en storlek mindre än du brukar.

Här sandalerna från Steve Madden (aldrig använda) för endast 220:- i storlek 36.

Söker du efter världens skönaste jeans/leggins med resårband i en underbar skön material så har du ett par från italienska Love Moschino. i storlek 38 för endast 400:- !!!

För att inte tala om den söta och ljusrosa blusen från Fira för endast 140:- i storlek M.

Söker du ett par sköna och bägge mjukisbyxor från One Teaspoon så finns dessa i storlek XS men stora i storlek för nu 150:- !!!

Träningsleggins från Juicy Couture i storlek S (på bild) är också en av varors du nu har möjlighet att köpa här genom Sellpy. Knappast använda ska jag tillägga och endast 200:- !!!

Dessa är nämligen bara några exempel på det du kan nu köpa från mig genom Sellpy, titta in HÄR. Mer varor kommer då den uppdateras så fort de hinner fota allt. Kanske inte de mest tilltalande och säljande bilderna de bjuder på men har man en känsla för vad det är för märke så gör man riktiga kap här…

Dessa ursnygga och sköna svarta denim från One Teaspoon kan du inte bara missa! 250:- !!!

Bland varorna hittar du även Please Jeans, Miss Me Jeans, någon Gant tröja, t-shirt från Levis, en gosig och skön tröja från Free People, en rosa gosig och lite fluffig jacka och mer än så …

Tipsa gärna och se till att vintage (vissa saker är dock även nya) används så att konsumtionen vi människor ibland gillar får ändå ett nytt liv. Trenden och miljömedvetandet kring detta tycker jag är en av de absolut smartaste trenderna.

Har du kläder (ska själv skicka in flera plagg då även Nicole rensar med jämna mellanrum sin garderob) så rekommenderar jag att beställa påsar hos Sellpy. Det tar många veckor innan varorna kommer upp till försäljning men om de ändå har bara legat och tagit plats i ditt förråd så kanske är detta en mindre viktig detalj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *