Min lilla utflykt efter 2 veckor …

Om Nicole åkte till Marbella så blev jag efter 2 veckor liggandes i sängen hämtad för lite miljöombyte för visst var det dags att komma ifrån lite min säng.

Blev hämtad vid 12, fick en vitamin juice från Fruits & Friends till färden. Min väninna Ann-Louise som rekommenderade mig att ta hand om kroppen med en massa vitaminer vilket kan tyckas självklart men nu passade jag på att tillföra lite extra.

En natt i Varberg för att imorgon bli körd till kliniken där sjuksköterskan ska rensa och torka mina sår. Det blir dock frågan om att sy om på två områden så den här lilla pärsen är inte riktigt över än. Tacksam bara att jag inte har någon infektion och feber så inget farligt i sig så länge detta är under kontroll.

Väl framme fick jag en stund även hemlagad mat med lite nyttigheter, fried rise med grönsaker (recept kommer) för detta måste ni verkligen göra och så får jag även med mig tillräckligt mycket av detta hem så att jag kommer att klara mig i 4 dagar =)

Somnade en stund efter den sena lunchen för sova är nog det jag gör mest av dessa dagar. En stor plus för mig (men tråkigt för er alla andra som vill ha sommarvärmen) är att det är lite kyligare nu vilket är definitivt en stor fördel för risken av infektioner och läkningsprocessen så tyvärr för er alla så är jag rätt så nöjd med några kyliga dagar efter att ha legat ha svettats i så många dagar.

Kvällen spenderas liggandes i soffan framför teven men med den stora skillnaden att någon passar upp mig och håller mig sällskap <3

Nästa stora glädje är att Nicoles och Linns resa har gått bra. De landade på Malagas flygplats där Tilda och Magdalena mötte upp de och så har de njutit av en god middag (har fått bilder) och nu var de på väg till hamnen för att strosa lite bland butiker.

Livet är helt enkelt på top ibland och tror att det är precis vad dessa tjejer tycker och upplever just nu <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *