Att känna mig lite som Rambo …

Igår och idag har nog varit de jobbigaste dagarna på dessa senaste 2 veckor i sängen. Kanske pga. helt plötsligt måste jag ta hänsyn till någon annan än mig och kanske för att de som jag vill ska ta hänsyn till mig gör det inte som jag vill det =)

Imorse när jag såg att en av bandagen hade lyft sig såg jag att en av de såren som min läkare hade gör rent igår hade spruckit ännu mer och såg allt annat än trevligt. Lägger inte ut några bilder då jag tror att det inte skulle uppskattas (ser riktigt hemskt ut) men då jag hade läkaren i telefon sa han att jag var en riktig ”tuffing” när jag gjorde gjorde som han sa då jag hade allt kvar från hans besök igår här hemma.

Som Rambo när han syr sig själv, så kände jag mig i min säng när jag hade det öppna såret, och behandlade det som jag blev tillsagt innan jag satte på en kompress på det.

Så fint ser det ut nu men på onsdag när jag ska till kliniken misstänker jag att något mer krävs. Varje gång jag kissar, reser eller reser mig från sängen (mer än så gör jag inte) så blir det en påfrestning just där, det gå inte riktigt att undvika och så är det så himla varmt idag.

Hade bäddat med rena lakan igår men nu är de varma och allt annat än fräscha, suck. Värmen är helt enkelt det som är jobbigast just nu …

Klarar knappast att stå 10 minuter utan att bli helt yr så är redan tillbaka. i sängen medan Nicole är på stan och fixar lite inför morgondagens resa.

Vad jag hade önskat just nu som inte kostar pengar är ett ett bad i mitt badkar med ljummet vatten men inte ens det får jag göra just för tillfället. Å andra sidan tänker jag på hur ljuvligt det kommer att kännas när jag får åter ta mina bad …

Nu ska jag läsa en artikel som jag snart ska dela med mig här i bloggen … Den handlar om mysterier och hur spännande är inte sådant?

2 thoughts on “Att känna mig lite som Rambo …

  1. Krya på dig!
    Undrar var din fina vita klänning kommer ifrån? Var kan man få tag på den? Jättefin!
    Mvh Jenny

    1. Hej Jenny,
      det är faktiskt en vit t-shirt från Ralph Lauren och en underbar skön skjul med resårband från Sixty Days med fickor vid sidan. Har 1/S kvar (ny) så är du intresserad säljs den för endast 350:- nu. Hoppas också att bli bättre även om dessa två senaste dagar har varit värre =) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *