När kvällen blev inte som jag hade tänkt mig …

Idag kom min fantastiska läkare hem för att titta på alla mina snitt efter operationen och för att göra allt som behövdes för att inte riskera en infektion. Vi konstaterade att vi är tacksamma att det inte ska vara 30 grader nu på ett tag vilket underlättar betydligt läkningsprocessen.

Samtidigt kom min dotter från Kreta och hon var så fin, lite brunbränd i sitt färgglada linne och med kompisen Linn som kom strax därpå. De ska ha tjejkväll och planera Marbella då de åker om 2 dagar.

Samtidigt som läkaren och Nicole kom även en vän som varit bortrest och ville kolla till mig men efter ett par timmar var alla de som skulle pyssla om mig och längtat efter mig försvunnit till sina andra aktiviteter…

Inte riktigt så jag trodde att kvällen skulle utvecklas. Var tog alla de meddelanden om ”längtar efter dig” vägen? Nu ligger jag helt enkelt åter helt själv i min säng då läkaren har rekommenderat mig/ordinerat att jag måste verkligen vila i 1-2 veckor till. Kroppen är inte redo för minsta ansträngning än.

Bara att inse att det blir sällan som man har tänkt sig och att kvällen är egentligen exakt samma som den var igår trots att dessa två människor är tillbaka från sina respektive resor och hade målat upp en helt annan bild där jag var den som efter 2 veckor skulle få stå i fokus och få vara en liten diva som pekade och styrde efter hur jag ville ha det.

Funderar på att beställa en stor fin blomsterbukett till mig själv från Bettys eller Buketten (de andra som levererar gör hemska buketter) eller köpa mig DESSA i storlek 37,5 som en fin krya på dig present till mig själv (vilket jag dock inte kommer att göra). Som sagt, lite besviken är jag allt då jag såg framför mig att kvällen skulle bli helt annorlunda medan båda stack =)

Förväntningar är aldrig bra att ha …

Nu lite Netflix och så ska jag sova, är trots allt lite trött nu när ingen kräver mitt sällskap och efter att läkaren har tittat till mig …

En kväll som helt enkelt inte alls blev som jag hade målat upp <3

6 thoughts on “När kvällen blev inte som jag hade tänkt mig …

 1. Du får en liten ?och ett Netflixtips av mig, Bates motel om du inte redan sett den serien. Så har du att göra ett tag?

  1. Tack Anna, ska sätta igång den direkt ikväll… Har en massa att plugga men då jag somnar med jämna mellanrum så får jag nog vänta med pluggandet några dagar till … Netflix är bäst så tack !!!

 2. Efter alla dagar du har tillbringat i sängen efter operationen är att bli ompysslad av nära och kära det minsta du kan begära nu när de är hemma! Förstår din besvikelse även om tonåringar är som de är men den andre personen du syftar på kanske inte är tonåring?
  En massa krya på dig kramar och hade jag varit dig hade jag köpt dom där läckra sneakers från Gucci, har ett par liknande och dom är så sköna!!!
  Var det inte dom du provade på NK om jag minns rätt?
  Hoppas du blir snart bra så att du orkar lite mer för varje dag.

  1. Ja, det är samma model även om de jag har länkat till har en annan logga som jag tycker är snyggare. När man ligger här och orkar inte bara titta på Netflix lockas man in till att titta på kläder/skor/accessoarer man hade önskat ha. Nackdelen med att ha tid till det =)
   Tack snälla <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *