Risken av en kaffe och grattis Mikkan …

Förnuftet (med tanke på hur jag mådde igår) sa tydligt till mig att inte gå de 200 m. till Kafé Orion för att vid 10 tiden köpa mig en take Away kaffe och något att äta till lunch (hade glömt be mor att handla det) och då hon är idag i Varberg som resten av Borås så var valet antingen att besvära någon som jag kanske inte känner så väl, att göra det själv eller vara utan.

Som människa är jag den som sällan ber om hjälp, (inget positivt egenskap) så bestämde mig för att gå den lilla korta streckan för att köpa mig en kopp kaffe.

Likt igår om inte värre så tyckte kroppen att den lilla ansträngningen på 200m i snigelfart var för jobbigt så efter att ha fått hjälp av personalen på Kafé Orion kollapsade i sängen så fort jag var hemma.

Har sedan 10.30 somnat i två omgångar så gissa om jag är trött. Försökte tom. titta på någon ny dokumentär som kommit ut men har somnat vid varje tillfälle.

Tur att denna sommar känner jag mig inte alls stressad över att inte tillhöra alla de som på sociala medier lägger ut bilder från kusten eller andra ställen.

Jag är faktiskt nöjd med min sommar hittills. Jag har varit i New York, jag har varit i Visby, jag har fått göra den operationen som jag hoppades på och om turen vill har jag trots allt Köpenhamn Fashion Week och en kräftskiva på en spännande plats att se fram emot i augusti om orken kommer tillbaka.

Idag skulle jag egentligen ha varit i Stockholm för att fira min unga väninna Mikaela som idag blir 31 år!!! Vi skulle tagit en långlunch med några av hennes väninnor på någon mysig uteservering i huvudstaden för att sedan ligga i sängen och titta på Netflix och äta godis men att jag inte orkar resa dit satte stop för en sådan mysig helg.

Det kanske blir nästa vecka men fram tills dess och för att du Mikkan fyller år idag vill jag önska dig en helt fantastisk födelsedag!

Vi träffades pga. en man som jag dock aldrig hann ens träffa för ca 8-9 år sedan (hahaha!) men tack vore det fick jag istället en väninna för livet <3 Tack för alla skratten för det som är underbart är att vara lika på mycket och olika på mycket annat och så har du varit guld värd dessa dagar när du har hållit mig sällskap i telefon och fått mig att känna som att vi satt på en fik utomhus och pratade medan jag låg i sängen =)

Förhoppningsvis nästa helg ska jag få fira dig med tårta (som du älskar) och mitt trevliga sällskap, hahaha!

En massa kramar dig dig!

2 thoughts on “Risken av en kaffe och grattis Mikkan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *