Adoore klänning …

Inlägget är ett samarbete med Wakakuu och innehåller annonslänkar

Häromdagen tipsade jag om en svart (finns även i en fin brun nyans) klänning som min dotter provade i en butik här i Borås (jag som tyckte att hon skulle prova den) men hon valde något annat då hon tyckte att den kanske inte var så ungdomlig vilket jag kanske till slut fick instämma.

Tyvärr fanns den inte i min storlek men när jag kom hem fann jag den här hos Wakakuu och la direkt en order med hoppet att den skulle passa. Storlek M sitter egentligen bättre på mig men fick ta L av den enkla orsaken att knapparna annars går isär vilket är definitivt allt annat än snyggt.

Provade den till mina klackar från Af Klingberg även om jag just nu kan stå på de i max 2 minuter pga. allt med mina ben.

Som en liten extra accessoar kan man se vid insidan av knäna att det finns två vita kompresser, detta är alltså bara en tillfällig trend som förhoppningsvis uteblir om ett par veckor =)

Då jag är och har alltid varit den som kommer i denim (älskar jeans) så tänkte jag att det kan vara snyggt att ibland köra på en mer kvinnlig och sober stil även på jobbet. Man kan liksom variera sig ibland och gå lite utanför den jeans stilen som jag annars har … Fröken Castellari i klänning är inte det vanligaste (förutom sommarklänningar).

Just att den är så enkel med fina detaljer som knappar och fickor samt att längden är perfekt även till jobbet gjorde att jag föll för den.

Blåmärken och svullnaden på smalbenen ska också försvinna så klart men det området som är det drabbade ska nu få tid att läka döljs av klänningen =)

Tog inte de allra roligaste korten men med tanke på att jag har verkligen sovit hela dagen så har jag inte fixat till mig på något sätt. Ett litet leende hade jag dock kunnat anstränga mig till att bjuda på men tillhör den som tycker att det känns liksom konstigt att le när man tar en bild på sig själv =)

Att denna klänning kostar 1299:- tyckte jag var ett ok pris men så vet jag att jag är lite ”pris skadad” efter att ha själv sålt märkeskläder där en klänning kunde kosta runt 4000:-

Ett kap om du frågar mig (trots att den är på ordinarie pris) och en användbar sådant som jag tipsar om denna lördag eftermiddag från min säng (där jag nu har återvänt).

Gå in på Wakakuu, sök under märket Adoore så är det denna klänning som jag har på mig och om tidigare nämnt även ursnygg i brun. Normal i storlek men har du likt mig större byst gå upp en storlek.

HÄR hemsidan där de även fortsätter att ha 60% REA på flera plagg och har du inte redan ett par Mou boots sedan tidigare måste du bara passa på!!!

Inatt landar min dotter med pappa och familj så både hon och en vän kommer hit imorgon förmiddag för att passa upp mig lite efter att jag har fått göra det mesta själv i 2 veckor även om mor har snällt följt med mig till Göteborg 2 ggr.

Dags att ringa Mr James och kolla upp Köpenhamn Fashion Week <3

2 thoughts on “Adoore klänning …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *