Rabattkod Lovebylola …

En av de plaggen min dotter Nicole har lagt beslag på, medveten om att bikini är inte riktigt vad jag använder av mig just dessa veckor är mina nyinköpta från det underbara märket Love by Lola.

Jag har nu 3 stycken då det är de som i passformen även fungerar på mig med större byst. Väldigt svårt för mig att annars finna en överdel som inte är bara svart så otroligt tacksam att jag har hittat detta svenska märke.

Nicole är på Kreta och kommer hem sent imorgon kväll så här ser du henne i den underbara gröna. Hon ska ta med sig de andra till Marbella då hon ska dit redan nästa vecka.

Hon njuter helt enkelt av en helt fantastisk sommar vilket jag hoppas att hon förstår.


Då det är min hon har på sig så är storlekarna M nedtill och XL upptill och har bett fota även övriga när hon är på nästa och sista semester för denna sommar.

Anger du rabattkoden ”Michelacastellari20” får du hela 20% rabatt på din order så varför inte passa på att fira sista sommarveckorna i en bikini i den där godisfärgen som du kanske saknar.

Jag (vi) har den i gult, grön och ljusblått och är supernöjda med alla tre.

Nu ska jag koka mig lite kaffe och lägga mig igen och titta på någon film medan Nicole springer på stranden och njuter <3 Exakt så hon ska göra, livet ska levas <3

Bild på den gula bikini hade jag i Visby så titta tillbaka en 10 dagar så finner du bilder även på den …

4 thoughts on “Rabattkod Lovebylola …

 1. Hej

  Bikini är mycket fin, ser att du skriver Kreta, är det på Platanias hon är ? Tycker jag känner igen området
  När jag ser bilden fick mej att längta dit, folket, maten mm
  Kram

  1. Hej! Ja, den bikini är verkligen fin i färgen och har en väldigt skön passform. Tror faktiskt att det är just där de är och av de bilderna de har skickat till mig ser det helt underbart ut <3

  2. Hej

   Ja det är fint där och mysigt. Jag kollade in Lola sidan jag såg ej bikinibyxorna som Nicole har på sej eller om jag var för trött tidigare idag när jag var inne
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *