Buss dit taxi hem …

Idag var det dags för att ta bort drenaget på kliniken i Göteborg och just nu saknar jag en viss person som annars kör mig och hämtar mig då jag själv inte kan som i detta fall köra.

Mor hämtade mig för att ta oss till busstationen men min kropp orkade knappast ta sig dit. Jag är helt utmattad av minsta lilla ansträngning (repeterar mig här =) så fick sätta mig 4 gånger på olika parkbänkar på vägen och med lite extra vilja kom vi på den där bussen, satte oss längst bak och försökte sova en liten stund medan mamma svarade min syster som undrade hur allt gick.

Kan man vara snart 48 och lägga fötterna på sin mamma? Hon klappade mig då hon förstod att jag hade nästan varit svimfärdig. Skön AC på bussen som hjälpte.

På kliniken tog de emot mig på direkten och det är verkligen så att detta område är den mest känsliga att operera på hela kroppen då du använder och rör ljumsken kontinuerligt och så även området precis under.

Drenaget togs bort och det hålet som var kvar var rätt så djupt och stor. Fotade men gissa att det är inget man vill se i en blog =)

På ett annat ställe fick de ta bort något vitt som hade bildats och efter en bedövningsspruta och ompysslande fick jag åka hem men nu hade en viss person ordnat att vi fick ta taxi hem då jag hade nog inte klarat det andra alternativet. Tack snälla <3

När jag stod vid hissen så kände jag bara glädjen av att vara hemma och snart ligga i min säng … En trött och lite medtagen Castellari som bara längtade innanför dörren <3

Mamma vill laga mat och dammsuga åt mig men förklarade att jag ville bara vara själv för att kunna sova och vila och det var precis vad jag har gjort i ett par timmar.

Tänk dig att istället för att jag ska behöva åka till kliniken på söndag igen (de vill ha koll så att värmen inte skapar som infektion) så kommer den ena läkaren hem till mig och undersöker mig här. Blev så otroligt tacksam för detta att jag kramade alla innan jag gick därifrån.

Hur man blir bemött är i alla serviceyrken så otroligt viktigt och jag måste lovorda dessa kvinnor och män. Ska köpa någon tårta eller blomsterbukett som en liten ”visa uppskattning present”.

Ledsen som sagt om det blir lite ytliga inlägg då den här typen av operation är verkligen har en ytlig orsak som dock skedde pga. någons misstag. Att vilja försöka rätta till något som blev fel kan jag tycka inte vara lika provocerande även om jag alltid har varit öppen om att jag tycker inte att det är fel om man vill se mindre rynkig ut genom botox eller annat.

De valen gör åtminstone mig inte till människa som värderar sig utifrån ytan. Jag är medveten om att det är insidan som är det viktigaste samtidigt som jag personligen tycker inte att det är fel att ibland köpa sig något ytligt man finner snyggt eller göra något som gör att man känner sig fräschare.

Vi människor är olika och visst är det underbart att vi har valet att kunna ha olika åsikter i detta som i andra områden?

Det var lite från idag. Imorgon ska jag visa klänningen jag köpte och som nu är levererad <3

4 thoughts on “Buss dit taxi hem …

  1. Ja, det hoppas jag med men området är det känsligaste och värmen gör det inte lättare dessvärre… Att bara ligga där det är lite svalare och ingen ansträngning är det jag kan göra så kan inte annat än att bli utvilad efter dessa veckor =) Kram …

 1. Hej! Jag läser mer än gärna även lite ytligare inlägg. Älskar din blogg och den variation och djup du bjuder på. Varför ska vi kvinnor alltid behöva förklara oss om vi vill förbättra vårt utseende! Du är så fin både på utsidan och på insidan. Hoppas läkningen går bra och att resultatet blir som önskat!

  1. Tack Lina <3
   De flesta ställer nog frågan i all välmening, andra inte speciellt med tanke på att man kanske inte alltid förbättrar sitt utseende enligt vissa men just denna operation är verkligen ett försök att inte se ut som de gjorde mig efter den misslyckade operationen.
   Tack för att du läser och följer <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *