Tips på klänningar …

Inlägget är reklam för Wakakuu och innehåller annonslänkar

En av nackdelarna/fördelarna med att ligga i sängen så mycket som jag har gjort senaste 10 dagarna är att jag har googlat och tittat en massa på kläder. Inte bra för plånboken men rätt så tidsfördrivande och trevligt om man nu tycker att kläder är ett litet intresse. Vi alla ska ju trots allt ha kläder på oss dagligen så att ta på oss något som vi anser är snyggt känns liksom rätt så naturligt =)

För några dagar sedan provade min dotter denna klänning då jag tyckte att den var så fin men när jag skulle prova den själv (då den satt ursnygga på henne men hon valde istället en snygg kjol och linne att ta med sig på sina resor) så fanns den så klart inte i min storlek.

Med min stora glädje fanns den även på Wakakuu

En snygg klänning för 1.300:-!!! Märket heter Adoore och har även en underbar ljusblå och grön klänning som är otroligt somriga och fina.

Den svarta och den bruna är normala i storlek medan den ljusblåa ska du gå upp en storlek om du har en större byst då de har dragkedja som går hela vägen upp.

Även om jag är oftast mer för brunt så beställde jag den i svart. Perfekt på jobbet med svarta strumpbyxor hela höst/vintern och boots till men även under kallare sommarkvällar utan samt ha den till klackar när man ska ut. Ska nämligen försöka gå ut mer =)

Gillade den skarpt och då jag själv har jobbat och sålt märkeskläder som inte går under benämningen billigt för de flesta så tycker jag att priset är rimlig för vad du får.

Så somrig och fin!

HÄR hittar du alltså dessa tre ursnygga klänningar (samtidigt som de har nu 60% REA på vår/sommarkollektioner) och när min har kommit och jag inte har bandage så ska jag fota den så klart men hade jag varit dig hade jag inte väntat. Dessa säljs rätt så fort … Ser redan framför mig vilken stor användningsområde min svarta kommer att ha och ja lite shopping kan faktiskt ha en liten positiv påverkan i läkningsprocessen =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *