1 eller 2 veckor i Marbella?

Förutom små utflykter denna vecka så hade jag kanske tänkt åka till Marbella en långhelg i början på augusti men även det är lite av en omöjlighet just nu så därför kommer här ett litet tips till dig som får och kan sola/bada, dricka bubbel på någon mysig uteservering, ta en morgon PW på den fantastiska strandpromenaden i Marbella.

Det är nämligen sa att den söta lägenheten Carolina Park 406 där jag, Tania, min dotter och Nicoles kompis Matilda var förra juli såg jag är nu ledig sista två veckorna i juli och gissa om jag hade åkt om jag hade haft möjlighet till det!

Jag börjar jobba den 14 så kan inte men ljuvligt för alla som kan förlänga sommaren med en semestervecka då…

Lägenheten har ett sovrum med dubbelsäng samt en bäddsoffa, rekommenderas för max 3 personer men vi var 4 medvetna om att det skulle bli trångt.

Den stora uteterassen gör dock att lägenheten känns större då vi nyttjade även den. Tania som liksom mig vaknar tidigt men tidigare än mig hade som en mysig start på dagen att sätta sig på terrassen efter att ha kokat kaffe för att sedan sätta sig där och läsa en bok.

Perfekt att ta mig en kopp när jag själv gick upp och ta den där sköna stunden innan tjejerna vaknade.

Lägenheten ligger i komplexet Carolina Park där du har ett nybyggd pool med badvakt och en tennisbana. Lakan och handdukar finns i lägenheten.

Från lägenheten har du max 200 meter till stranden med en massa mysiga beach club där du kan hyra solstolar från 8 euro uppåt men där du även kan ligga och sola om du har med mig badlakan/solstol.

Vi älskade att hyra solstolar på Trocadero där vi njöt av att slöa från efter frukost till ca 18 på kvällen…

Puerto Banus ligger 4-5 km ifrån lägenheten och Gamla Stan ca 3 km så perfekt läge och lägenheten har ett nytt kök och renoverad toalett som är fräsch och nytt.

Gå in på www.hyramarbella.se för att se priset för perioden och självklart kan du hyra lägenheten 1 eller 2 veckor.

Små filmer och kort från lägenheten finner du framförallt på min Instagram @michelacastellari eller så söker du i bloggen med sökordet Marbella.

Under de runda små album finns en som är döpt till Marbella 2018 då vi var där förra juli. Gå in och kolla om du är sugen på lite Marbella semester och vill se fler bilder än de som finns på deras hemsida HÄR.

Vi hyrde sedan båda lägenheterna i Carolina Park under Påsklovet då min syster med barn, mor, jag och Nicole möttes upp där för att bland annat fira mamma som blev 70 år. Det tråkiga var att vi fick regn just då vilket är väldigt ovanligt och definitivt inget som väntar nu i augusti =)

Efter de nya stygnen igår och drenage går jag ännu långsammare idag (att det ens är möjligt =), här ger mig mig ut på en runda på 10 minuter och mer klarade jag bara inte i värmen. Ska nog inte träna löpning just nu helt enkelt.

Nu ska jag dock göra något nyttig och ta fram min kurslitteratur i kriminologi för att plugga lite inför en tenta.

Kanske inte så somrigt som de aktiviter majoriteten lägger ut på Instagram men val medför konsekvenser =)

5 thoughts on “1 eller 2 veckor i Marbella?

 1. Hej!
  Du som gillar att analysera och diskutera.
  Jag tycker att det är så sorgligt att du utsätter dig för alla de här ingreppen helt i onödan.
  Allt pga små gropar,så kallade celluliter.
  Vem har sagt att dem är fel…
  Jag tycker inte att du är sorglig,mer ett offer för Barbiementaliteten.
  Är det inte själen/personligheten hos en människa som är det viktiga och avgörandet vid möten mellan människor.
  Tycker du verkar ha en så vacker själ.
  Så släpp den lös och acceptera åldrandet liksom sjukdomar och döden.
  Kram

  1. Hej Marie, jag tror att du har missuppfattat mig. Det är inte pga. av cellulit som jag utsätter mig för denna operation, den har jag oc kommer att ha oavsett och det är inte små gropar jag har.
   Anledningen är att för 9 år sedan gjorde jag (dumt nog) en fettsugning innelår i tron att det var lite som på dessa gör om program och att jag skulle bli som jag hade en bild av. Dock tog läkaren alldeles för mycket fett vilket har lett att mina sener syns, ytan är ojämn (inte som på en vanlig cellulit och jag har helt enkelt slapp hud runt vissa delar som verkligen inte går att få bort på annan väg. Jag är full medveten att man kan tycka med all rätt och respekt för andras åsikter att detta är något som kanske många upplever som onödigt men jag har gått runt så här i 9 år och kände att jag ville ge detta en sista chans. Funkar det inte så får jag vara tacksam att jag överhuvudtaget har två friska ben, något som faktiskt inte alla har. Själen och personligheten är viktigast, tro inte snälla att människor som väljer att göra en ytlig operation eller botox är på automatik ytliga i allt och inte skulle välja bort de kostnaderna och valen om det skulle behövas.
   Tack för att du tycker att jag är en vacker själ. Av ren nyfiken frågade jag en gång min psykolog (hade en under en period) om jag har något problem med operationer vilket hon sa att jag definitivt inte hade. Vissa personer bygger lite sin personlighet på det medan det gör definitivt inte jag och det var så skönt att få det bekräftat även om jag aldrig har trott att så vore fallet. Bara för att jag rakar tycka om att få botox och i detta fall försöka förbättra en misslyckad operation tycker jag inte att det gör mig till en sämre människa <3
   Äldre blir vi ändå och döden i sig skrämmer mig inte heller speciellt mycket.
   Förlåt mitt långa inlägg men hoppas att du förstår vad jag ville få fram: lite ytlighet innebär inte att man nödvändigtvis saknar de djupa och viktiga egenskaperna.
   En massa kramar till dig och tack för att du frågade på ett respektfullt sätt ...

 2. 3 veckor minst, säger jag ??
  Nä iallafall 2 veckor. Tycker i lband det går för fort med 1 vecka särskillt om det är solsemester, å man vill ju slappa å även strosa runt… själv åker jag till Mallis ( sillot) den 10 aug i 3,5 vecka.
  Ska bli så skönt, nu bara 6 nattpass av 7, kvar…
  SÅ snart är det dags å gå hem å sova…

  Va skönt att du får hembesök av läkaren, denna gången.

  Är det snyggläkaren ??❤️???
  Kram å ha en skön lördag

  1. Hahaha! Monica inte den italienske läkaren som är utsedd som den snyggaste i Italien. Skulle kanske ha försökt att få tid hos honom men å andra sidan är jag nog i ett läge där vem som helst som är duktig får göra det =)
   Njut av din semester, mina sista veckor tillbringas nog i sängen dessvärre =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *