En investering på 90 + 15 …

Jag ska inte påstå mig vara den som har som tradition att lyssna på de sommarpratare som väljs ut och som många lyssnar på men häromdagen fick jag tips av en vän (som känner mig väl och som därför vet vad jag gillar) att lyssna på Anders Hansen som är just en av årets sommarpratare.

Du har kanske läst boken ”Hjärnstark” som han har författat men oavsett det så tycker jag att alla borde lyssna på honom då det han tar upp: motion, psykisk ohälsa, sömn, ensamhet och mobilanvändningen är något vi alla påverkas av.

HÄR kommer du till hans medverkan, 90 intressanta minuter.

Genom vissa enkla jämförelser som alla kan relatera till beskriver han viss forskning på ett otroligt intressant sätt Jag kommer att ”tvinga” min dotter att lyssna på honom, välinvesterade 90 minuter som alla borde ge sig själv oavsett om du lyssnar på honom på stranden, på promenaden eller i hemmet.

Just do it <3

En annan person som dock pratar mestadels om generationen milleniumbarnen och mobilanvändningen är Simon Sinek.

HÄR till hans berömda intervju.

Jag gillar honom så skarpt i denna intervju att jag har låtit alla mina elever lyssna på honom som en liten tankeställare. 15 minuter som är klockrena.

90 + 15 är tiden jag tycker du ska ge dig själv för att med största sannolikhet bli inspirerad och där du kanske ifrågasätter dig själv i dina dagliga vanor.

One thought on “En investering på 90 + 15 …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *