En vit galopperande dröm …

Idag har jag haft lite ont vilket kan tyckas lite märkligt då smärtan borde avta istället för att börja göra sig påmind. Troligtvis var första dagarna kroppen påverkad av all smärtlindring den hade fått (eller så var den helt enkelt i chock =) för att nu istället börja den där läkningsprocessen som kommer att ta sin lilla tid.

Som kirurgen som opererade mig nämnde idag när vi pratade ”tiden efter operationen är nästan lika viktig som själva operationen”, en liten påminnelse om hur viktigt det är att jag verkligen inte anstränger mig.

Nåväl, det var inte riktigt det jag skulle skriva om… Tog nämligen en liten morfin tablett då jag tyckte att jag verkligen behövde det. Somnade vid 22.30 med en dokumentär på och vaknade typ 30 minuter senare med drömmen jag hade precis haft klar i huvudet.

Log av den … Det handlade nämligen om att min väninna Mikaela hade fått en vit häst. Hon har nämligen den senaste tiden fått en massa fina saker (bland annat för att hon fyller år i veckan) men hästen var nog droppen i min hjärna då jag älskar hästar och hade inte haft något emot att ha en. I drömmen var själva poängen att hon ville egentligen bara ha en häst, inte rida den eller sköta den.

Det var just då jag gjorde henne påmind om att jag kan rida och hade varit väldigt glad över att få hjälpa till genom att sköta och rida den åtminstone 3 ggr i veckan. Hon gjorde dock mig i drömmen påmind om att jag inte ens skulle komma upp till sadeln just nu efter operationen.

Då vaknade jag, insåg att hon hade rätt i att det sista jag kan göra nu är att rida men insåg då även att hon inte hade fått en vit häst =)

Denna dröm är väldigt lätt att tyda men så var jag även lite påverkad av en tablett som gör att man inte riktigt tänker klart …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *