1/2 km om dagen …

Just nu den här tiden för exakt en vecka sedan checkade jag in på Hotel Pigalle efter den operation som är en sista chans för att försöka rätta till det som går efter en misslyckad för 8-9 år sedan.

Skillnaden den här gången mot tidigare gånger jag har opererat mig är inte så mycket smärtan som jag ofta kan hantera väl men svullnaden, tröttheten och att jag vid första lilla ansträngning blir helt yr och illamående. Skulle nämligen denna vecka både ha åkt och hälsat på en väninna i Varberg och firat Mikaela i Sigtuna vilket jag nu är lite tveksam till att jag kan göra..

Vill självklart inte vara dumdristig och visa att jag klarar något som kroppen signalerar tydligt att den inte gör så får nog lägga veckans roliga utflykter på hyllan och inse faktumet att det får bli två hela veckor här i sängen.

Dagligen tar jag dock en liten promenad på stan på ca 1/2 km för att inte få liggsår =) och för att samtidigt känna av hur jag mår när jag rör mig i snigelfart.

Gick till Smith Beauty där duktiga Emma gjorde mina fransar och så mötte jag upp mor som kom hem en liten stund för att kolla till mig lite.Sköna klänningar är vad jag kan ha på mig just nu, tajta jeans får vänta =)

Nicole har skickat kort och har det hur skönt som helst i Grekland med sin pappa och familj. Ser så mysigt ut men jag ska inte klaga, jag gjorde ett val när jag bestämde mig för operation och visste att jag skulle tvingas ta det väldigt easy ett tag. Jag har för en gång skull lämnat mina dokumentärer och kriminalhistorier och tittat istället på en massa avsnitt av ”Fab 5” på Netflix.

Underhållning och en trevlig inspo kombination av mat, tankar, kläder, frisyr och inredning. Big like på det denna måndag som kickar igång denna sommarvecka där den riktiga sommarvärmen planeras komma in till landet.

2 thoughts on “1/2 km om dagen …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *