Rosso, per favore …

Sedan tidigare hade jag bokat tid för att fixa till mina naglar denna söndag morgon så tog en långsam promenad (väldigt nära min lägenhet) för att sedan göra det där svåra valet gällande färg på nagellack.

Visst är det ett I lands problem (instämmer helt) som dock trots sin ytlighet måste tas om man går på manicure.

Jag brukar nästan uteslutet välja nude färger och just krämiga (mjölkiga) nyanser av just nude är en av höstens/vinterns trender. Här nedan mina preferenser som jag oftast faller tillbaka till.

Rimma är väldigt duktig och finns ingen annan som formar naglar som henne. Formen kallas för ballerina men hennes ballerina är sådana som dansar på La Scala för så duktig är hon =)

Idag gick jag utanför nude boxen och valde rött, för en riktig rosso färg är vad jag behöver när jag ligger här hemma i min gördel =)

Rött (dock en mörkare röd nyans än den jag valde) är nämligen också en av höstens/vintern stora trender (är nog alltid det dock) liksom att fransk manicure verkar bli trendig igen efter några år som den har inte har varit det.

Andra färger som kommer att synas mycket under kommande höst/vinter är brunt och svart men den största utstickaren är pärlor. Inget praktiskt val för vad händer om du ska ta något från fickan i dina jeans? Kommer de inte bara att åka av? Undrar om någon kommer att göra det valet =)

Nöjd med mina illröda naglar ska jag nu vila för har trots allt rört mig en liten stund nu på förmiddagen … Suddig selfie från hissen …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *