Hyreskostnad: 31000 euro …

Allt är relativt sägs det och visst finns det en stor sanning i orden. Personligen tycker jag att min boendekostnad är egentligen för hög då jag bor här själv med min dotter och har en lön som är ok men inte extravagant =)

En extravagant lön krävs dock för att hyra huset jag nu ska tipsa om och som Rihanna nu hyr ut till de som är beredda att hosta upp den blygsamma hyran. Huset finner du självklart i Los Angeles under Hollywood skylten vilket är nästan lika självklart som att ett utomhuspool finns för att svalka av dig under de varma sommarkvällarna.

Huset innehåller 6 sovrum, 10 badrum, en biograf, ett gym, ett enormt vardagsrum och kök och självklart ett guest house. Dina gäster kanske inte får trots allt plats i dina annars 6 sovrum =)

Rihanna själv har nämligen flyttat till London. Från tips om gratis fjällstugor vid Dolomiterna till tips på detta hus för 31.000 euro i hyra. Gillar kontraster =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *