För ett år sedan och just nu …

För exakt 1 år sedan var Nicole och jag på Cypern och bilden nedan togs just för exakt 12 månader sedan, på kvällen innan middag med Ann-Louise och Saga.

Ikväll blir det istället inte samma semesterkänsla alls men ett val jag gjorde trots mina sängliggande dagar.

Min dotter och familj är på väg till Kreta en vecka så fick precis bilden nedan av Nicoles extra mamma. Hoppas de alla får en underbar semester med en massa sol och bad! Tack Anna för uppdatering och bild <3

Min syster håller koll på mig från Italien och ”hotar” henne ibland att skicka bilder på hur jag ser ut vilket hon verkligen inte vill =), min väninna Mikaela är ute på middag och då hon fyller år den 27 vill jag åka till Sigtuna för att fira henne.

Hon planerar en långlunch med några väninnor och det borde jag klara av om några dagar. Måste bara kolla om läkaren avråder från flyg och om jag klarar av en tågresa just nu. får reservera två säten så att jag ligga ner =)

Förra året fyllde hon 30 och nedan några bilder från den kvällen … Fördelen med att blogga är att kunna gå tillbaka och titta i tiden vad man gjorde. En trevlig sysselsättning för mig just nu när jag har tröttnat på serier =)

Har tagit en riktig dusch för första gången på 5 dagar. Skönt och lite jobbigt när man inte har hjälp och så ligger lakanen i tvätten så att jag bädda rent och ha den där doften av nytvättat i sängen som gör att jag förhoppningsvis kan sova en hel natt.

Har fortfarande inte förstått hur man fixar att era eventuella kommentarer publiceras automatiskt, måste nämligen nu godkänna de först vilket är inte riktigt meningen men får ringa på måndag och få den där hjälpen på inställningar som jag nu behöver då wordspress har ändrats i min blog och vissa av de tidigare inställningar har därför försvunnit.

En liten förklaring till varför det är så just nu …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *