Dag 5 & dagens hemma outfit …

Det går sådär bra för mig 5 dagar efter operationen. Har inte ont där de har snittat men får som varma attacker på låren vid minsta ansträngning.

Vid 10 mötte jag upp på Viskan en av mina trogna fd kunder från butikstiden som idag är kvar som väninna. Att ligga stilla hela dagen är inte bra så passade på nu när jag är hemma att umgås och få lite frisk luft.

Stan var rätt så tom den tiden på förmiddagen eller så är alla iväg och njuter av sin semester.

Efter vår gemensamma frukost gick vi till en av stans få butiker där vi båda provade varsin klänning.

Bara den där lilla ansträngning (som att lyfta på armar och ben) räckte för att jag direkt skulle känna mig yr och illamående. Likt igår på apoteket fick jag sätta mig en stund med ett glas vatten innan jag sakta tog mig hem till sängen där jag befinner mig sedan dess och där jag kommer att förbli tills imorgon.

Min klädsel här hemma =) Denna gördel är så viktig, dag och natt i 2-3 veckor och dag i ytterligare 2-3 …

Nu ska jag fortsätta titta på ett avsnitt till av en serie på Netflix som någon på Instagram tipsade om: ”Broadchurch”, en spännande engelsk kriminalserie som gör mig sällskap idag…

4 thoughts on “Dag 5 & dagens hemma outfit …

 1. Jag vill också lyfta huden på mina ben. Har inte haft viktproblem men bara för mkt lös hud av ngn anledning. Vore intressant att de före/efter om du nu vill lägga upp när det är läkt. Hittar så lite info om just låtplastik så det ska bli kul att följa din resa :).

  1. Man ska undvika lårplastiker. Sanningen är den att inte alla kirurger gör det pga. att det blir ofta inget bra resultat. I mitt fall blev det definitivt MYCKET sämre. Denna operation är en slags korrigering (så gott de har kunnat) på den utfördes på en helt annan stor och känd klinik.
   Mina före och efter bilder skulle därför inte ge någon rättvis bild över denna operation då det handlar just om ett försök att förbättra något som gjordes fel.
   Mitt råd: lägg pengarna på gymet för är väldigt tveksam till att du skulle bli nöjd, tvärtom kan du riskera att bli ännu mer missnöjd vilket inte vore kul alls…

  2. Tack snälla för din ärliga åsikt. Hade glömt av att jag frågat dig. Blev påmind nu när jag såg dina ursnygga ben på Insta. Men om det snarare var en korrigering avstår jag. Om mina ben hade sett ut som dina efter operationen hade jag bokat direkt dock. Ha en fin dag och tack för ditt uppriktiga svar.

  3. Det kanske inte syns på tydligt på bilderna men benen som fick sin tredje korrigering förra sommaren är inte alls så som de ser ut på bild då ljuset döljer en hel del. Ben ska man låta vara, det blir oftast inte bra med ingrepp där, bättre att träna vilket jag borde ha gjort :) Tack detsamma …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *