Visste du att Nutella påverkar …

Jag tycker om diskussioner (är ju trots allt italienska) och älskar när andra människor får mig att reflektera/bli medveten om något jag kanske inte riktigt själv hade tänkt på men idag fick jag en kommentar på Instagram som med all säkerhet stämmer men där korrelationen mellan min Nutella burk i skåpet och en hemlös orangutang kändes inte lika självklar som att inte använda plast, källsortera, inte flyga i onödan.

Min väninnas kommentar under min senaste bild på Instagram.

Och här det en följare vill göra mig medveten och uppmärksam över att jag nu inte bara kan klandra Nutella för vikten men även för att en orangutang går nu hemlös.

Är det bara jag som är naiv och inte tänkte på detta när jag köpte hem en burk att ha här till de där ggr då lite vit fluffigt bröd med Nutella blir den där frestelsen som jag ej kan motstå?

Alltid lär vi oss något nytt så min fråga är … kan man göra Nutella med olivolja eller leder även det valet till något hemskt för naturen?

2 thoughts on “Visste du att Nutella påverkar …

  1. Allt handlar om psyksjuka människor som genom floskler vill att folk ska må dåligt över ”klimatkrisen” som bara är en lögn.
    Njut av nutellan nu.

    1. Känner nog att det där med nutellan och orangutanger var lite långsökt men jag kanske inte är så bildad i detta.
      Tyvärr kommer jag nog att fortsätta äta lite Nutella tills någon åter gör mig påmind om konsekvenserna … =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *