När 300m. är en långpromenad …

Att det var rätt så dumt av mig att tro att jag skulle köra en juice fasta direkt efter en sådan här operation är ett faktum så redan igår drack jag förvisso mina juicer men åt även en liten bit kyckling och idag gör jag detsamma.

Kanske pga. att jag tog mig till Göteborg igår så är min kropp extra trött. Vaknade som vanligt mitt i natten, tvättade håret vid 4 och när vid 10 skulle jag gå till apoteket (ca 300 m från min lägenhet) för att köpa en salva som jag ska applicera på snitten.

När jag stod vid kassan kände jag mig svimfärdig så fick sätta mig och kvinnan bakom kassan hämtade lite vatten med någon brustablett i. Ringde sedan min dotter som fick komma dit och hålla mig sällskap hem då jag kände mig yr och illamående.

Jag gick låååångsamt, tror att en snigel hade vunnit mot mig om vi hade tävlat =)

Nu ligger jag i min säng och tänker inte röra mig utanför lägenheten. De 300 m. var dagens motion för mig idag =)

Nicole är sedan ett par timmar hos sin pappa med familj då de åker till Grekland en vecka. Hoppas nu att de får en helt fantastisk resa och som alla tonåringar så är nog det bästa för de flesta i den åldern (om inte någon vän är med) att ligga vid poolen/havet, sola, lyssna på poddar samtidigt som det grekiska köket är otrolig god vilket hon också tycker så familjemiddagarna med tzatziki och souvlaki gör att även jag blir hungrig =)

Nu ska jag nog somna en stund så här mitt på dagen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *