Tid för läkning …

Idag hade jag tid för att en av läkarna på kliniken där jag opererades i måndags skulle titta på mina snitt, göra rent och plåstra om. De är verkligen väldigt noggranna då jag ska dit redan på måndag igen. Uppskattar att de vill ha koll då området är som sagt väldigt känsligt.

Var redan trött innan jag åkte men nu har jag typ kollapsat i sängen med Molly som redan har placerat sig på mina ben medan Nicole som följde med mig till Göteborg har nu gått till sitt sommarjobb.

Nu ska jag inte röra mig mer för dagen och jag har nu även tittat på en liten videoinspelning från operationen. Kan förstå att kroppen behöver vila för att läka efter den behandling den fick =) men jösses vilka säkra händer kirurgen hade och han slet då det kräver en hel del styrka kan jag intyga efter att ha sett det som spelats in på min begäran …

Nåväl, skönt att vara hemma nu <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *