4.45 …

Likt igår vaknade jag kl. 3 på natten men idag stannade jag kvar en stund i sängen innan jag gick upp kl. 4 och kokade en kopp kaffe (tillåter mig en kopp trots juicerna).

Kaffe och gördel i en snygg nyans av nude, olalá!

Om mindre än en månad så börjar jag jobba igen efter min första riktiga sommarlov på 27 år. Dock återstår åtminstone 3 1/2 vecka där jag nu första vecka kommer att hålla mig mest hemma för att förhoppningsvis efter den åka 2 dagar till Sigtuna då min väninna Mikaela fyller år och så är jag bjuden till Köpenhamns fashion week och middag på italienska ambassaden i just vackra Köpenhamn.

Hälften av sommarlovet kvar och idag efter att ha varit på läkarbesök i Göteborg ska jag även damma av mina kriminologi böcker och börja plugga till de där två tentorna jag aldrig gjorde.

Ska jag plugga kurs 2 måste jag nämligen vara färdig med kurs 1 först så lite självdisciplin krävs nu av mig innan de där första 30 poängen i kriminologi är mina =)

4.45 nu så ska nog sätta på teven och så hoppas jag att Nicole följer med mig till Göteborg då de ska undersöka mina snitt. Skönt, mysigt och tryggt att ha med mig sällskap tycker jag allt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *