Att sälja/köpa vintage …

Vid 10 gick Nicole och jag en liten stund på stan för att köpa tvättmedel, linser, hon köpte sig ett snyggt linne och en kjol och så mötte vi upp en av mina mest trogna kunder under alla åren jag har haft butik och webbshop: Annelie.

Hon handlade redan under tiden då vi öppnade Greta och Anna för att sedan fortsätta köpa genom webshopen under åren den fanns.

För 1 vecka sedan skrev hon till mig då hon läste här i bloggen att jag skulle sälja min LV plånbok efter några med trogen användning. Har verkligen älskat den plånbok men nu när jag har vissa mindre väskor så är den alldeles för stor. Köpte mig en mindre från Prada när jag var i New York och då jag inte är någon samlare (inte på plånböcker då jag använder en och samma hela tiden) så bestämde jag mig för att sälja den och hon för att köpa den.

Vi möttes upp då hon körde igenom Borås på väg mot en utflykt till Ullared med en väninna och så fick jag se henne live även om det känns att vi har setts många gånger trots att det är hennes beställningar jag har sett mest av.

Älskar när saker får fortsätta göra andra glada så tack Annelie <3 Bra för miljön är det också så tycker att det är väldigt bra att vintage har blivit trendigt…

Nicole tyckte att jag var väldigt lugn och kanske inte lika sprudlande som jag kan vara men det finns vissa naturliga orsaker till att jag inte är på topp. Svullnaden, operationen, morfinet =)

Köpte även med mig hem 5 juicer då jag ska fasta i 3 dagar nu. Somnade när jag kom hem och nu ligger jag i sängen med Molly och ska försöka titta på en ny dokumentär kring räddningen på de killar i grottan i Thailand, om inte ögonen går i kors så klart vilket finns en risk till.

Riktigt trött är jag helt enkelt. Nicole och kompisen Linn åkte tidigare till Göteborg för att gå och titta lite på Gothia Cup men är tillbaka om ett par timmar. Nu ska jag trycka på play och se hur långt jag orkar titta =)

4 thoughts on “Att sälja/köpa vintage …

    1. Hej Maria, läste fel och trodde först att du hade skrivit ”festa” och undrade lite om det inte var självklart att det är NO på den frågan men så läste jag om och rätt.

      Frågade faktiskt inte läkarna men då jag mest ligger stilla och har för övrigt ingen matlust då jag är svullen så får jag åtminstone i mig lite nyttigheter. När jag googlade (vilket kanske inte är det smartaste) så läste jag att man ska undvika fet mat och ska äta lätt i några dagar.

      Ska till läkaren idag och då ska jag passa på att fråga om 3 dagar juicer kan påverka. Säger han att jag ska äta så har jag bara juice fastat 1 dag och går direkt och äter lite mat på Aldardo i Göteborg =)

  1. Hej michela . Tack för att jag fick köpa din fina LV plånbok . Så jättenöjd .vi kom fram till Ullared och där blev det mer shopping . Hemma kl 24.00 ca . Så då var man trött .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *