Dagen efter operationen …

Klockan 10.30 gick jag från hotellet till kliniken (bara några hundra meter) för att de plastikkirurger som opererade mig skulle kolla och rena såren samt plåstra om mig. Jag har två snitt vid ljumsken vars bilder skulle nog få en och en annan att förfasas men som kirurgiskt sätt ser väldigt bra ut då det är trots allt bara igår operationen utfördes.

Tog bilder medan de fixade och plåstrade om mig men besparar er från de samt från de bilder direkt från operationen som jag bad de ta.

Som jag tidigare har nämn så gjordes den misslyckade operationen på en av de mest kända kliniker i Sverige, en sådan klinik som har synts i tv och som i sitt utseende (stor och väldigt mycket klinik över den) inger stor respekt och tillit. Som med det mesta ska man dock inte värdera något utifrån ytan och det gjorde jag inte denna gång.

Jag fick bra kontakt och tillit till en italiensk kirurg, dott. Danilo som gästar just Laser & Estetik kliniken i Göteborg på Trädgårdsgatan 3 (finns mitt emot hotel Dorsia). En mindre och enklare klinik som när det gällde visade stor professionalitet.

Ser självklart sliten ut efter operation med det bjuder jag på =)

När jag låg vaken så hade jag deras narkosläkare som gav mig smärtlindring och pratade med mig om allt möjligt medan 2 kirurger (en av de är dock inte på bilden ovan då han höll på med en bröstoperation) höll på att göra sitt bästa med mina ben. Minns inte riktigt när jag sövdes ner men vaknade och två underbara sjuksköterskor kom in och höll mig vaken tills en vän hämtade mig för att köra mig till hotellet.

Som den italienske kirurgen sa till mig ”jag är kanske inte bättre men jag lägger ner mer tid på mina operationer och det i sig ger ett bättre resultat”. De större klinikerna behöver därför nödvändigtvis inte vara bättre så tänk på det när du bokar en tid för någon operation. Döm alltså inte utifrån utseendet, en större klinik behöver inte vara bättre, det är kirurgerna som är den avgörande faktorn.

Om några veckor kan jag säga om de lyckades med en förbättring eller inte <3

Ska dit på torsdag igen då de ska åter kolla mina sår och bra att de vill ha koll då ljumsken är ett väldigt känsligt område. Tania kom vid 11.30 och då jag var lite trött tog vi bara en kaffe på Bar Centro innan hon skjutsade mig till apoteket här i Borås där jag hämtade ut mina mediciner.

Resten av dagen idag och imorgon ska jag bara vila mig och kanske gå bara något litet ärende. På torsdag ska jag till kliniken och så ska jag börja plugga till mina tentor …

2 thoughts on “Dagen efter operationen …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *