60% REA !!!

Inlägget är reklam för Wakakuu och innehåller annonslänkar

Varit vaken typ hela natten så har bland annat fått tiden att gå genom att ”fönstershoppa” på nätet.

Såg nämligen att Wakakuu har hela 60% REA så passa att titta in om du ser något du gillar.

Mou boots måste du bara ha till hösten/vintern. Som många vet har jag sålt de själv i min butik/webshop och har varit favoriter både för mig och många av mina kunder och så säljer Wakakuu märken som Marlene Birger, Gestuz (se bilder nedan). Även Gestuz hade jag bland märken jag sålde och de är snälla i storlek om du funderar och tvekar mellan två olika storlekar.

Klockan är nu 5 så ska försöka blunda en stund med förhoppningen att somna. HÄR Wakakuus webbshop …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *