Sveriges minsta biografsal?

Klockan 11 var jag efter en kort flygresa från Gotland åter hemma för att vid 15 tiden spontant bestämma med Tania att åka till Göteborg för lite sen lunch och bio.

Vi delade på denna sushi tallrik på NK och det var riktigt smarrigt då jag hade hunnit bli lite hungrig.

Självklart passade vi på att gå lite på NK och jag provade ett par snygga sneakers från Gucci, helt underbar sköna och så tycker jag att de var riktigt snygga också =)

Det vi dock köpte fanns på Bunch…

Från NK till Sveriges minsta biograf? Vi hade googlat oss fram att utbudet på filmer lockade inte så mycket förutom filmen ”En kvinna bland män” som redan av titeln att döma kunde vara lite intressant och så hade den så klart fått underbar kritik.

När vi kom till biografen i slutet på Avenyn så förstod vi direkt att den var lite speciell. Den äldre mannen som tog betalt för biljetterna förklarade att vi fick platser på rad 2 vilket kändes väldigt långt framme men så berättade han att salen hade bara 4 rader. Hahaha!

Lilla salen fylldes på och det blev faktiskt nästan fullt =) förutom rad 1 som förblev tom.

Mannen vid kassan dök upp i salen för att berätta för oss att filmen skulle börja 30 sek. efter att han hade klickat igång den och att den var exakt 2 timmar lång (på minuten) vilket han tyckte var väldigt ovanligt.

Med denna lilla extra informationen började filmen. Sevärd, politisk korrekt och bara att konstatera att kvinnors rättigheter i olika former är något Hollywood lyfter fram just nu i sina filmer. Det kan verkligen behövas då det annars känns att de konservativa vindarna vinner alldeles för mycket kraft.

Nöjda och själv trött efter att ha gått upp tidigt för att ha tagit flyget från Gotland åkte vi hem, vid 22 hämtade jag Nicole som var på födelsedagsmiddag hos en väninna (väldigt viktigt att inte säga kalas har jag lärt mig =) och så somnade jag gott med Molly bredvid mig för att dock vakna redan runt 03.45. Suck …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *